Anadolu teknik programından Anadolu meslek programına geçmek

261174

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2019
Mesajlar
351
Merhabalar, ben Anadolu teknik programındayım ve bizim bölümümüz endüstriyel otomasyon teknolojileri ama ben bu bölümü istemiyorum bilişim teknolojilerine geçmek istiyorum onun içinde Anadolu meslek programına geçmem gerekiyor sizce bu mantıklı mı? Ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ATP bölümünde en azından zeki, konuşmasını bilen, oturup kalkmasını bilen kısacası ortamı iyi insanlar var. AMP bölümünde "maraba" dediğimiz kavgacı tipler oldukça bol. ATP okuyun pişman olmazsınız.

ATP bölümünde etrafınızdaki insanlar doğal olarak az da olsa ders çalışmaya eğilimli olacakları için bu sizi de olumlu etkiler. Fakat AMP bölümünde kimsede bu istek yok.
 
Atp bölümünde en azından zeki, konuşmasını bilen, oturup kalkmasını bilen kısacası ortamı iyi insanlar var. AMP bölümünde "maraba" dediğimiz kavgacı tipler oldukça bol. Atp okuyun pişman olmazsınız.

Atp bölümünde etrafınızdaki insanlar doğal olarak az da olsa ders çalışmaya eğilimli olacakları için bu sizi de olumlu etkiler. Fakat AMP bölümünde kimsede bu istek yok.

Hocam öyle diyorsunuz ama şu anki sınıfımda zaten yaramaz tipler var adamlarla insan gibi bir şey konuşamıyorum hemen hakaret ediyorlar annelerine sövüp gülüyorlar. Ben bilgisayarla fazla ilgileniyorum bu yüzden bilişim bölümüne geçmek istiyorum.
 

Geri
Yukarı