Anadolu Üniversitesi AÖF Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik 3 dönemde biter mi?

Daha fazla  
2. dönem üstten ders alma ve yaz okulunda da 1. sınıfın 2. döneminin derslerini alsam biter mi 3 dönemde? Zorluğunda bir derdim yok, bütün dersleri alabilme şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. dönem üstten ders alma ve yaz okulunda da 1. sınıfın 2. döneminin derslerini alsam biter mi 3 dönemde? Zorluğunda bir derdim yok, bütün dersleri alabilme şansım var mı?

Yaz okulunda en fazla 5 tane ders seçebiliyorsun diye biliyorum onun dışı pek bir bilgim yok.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anadolu Üniversitesi açık öğretimde üstten ders alma muhabbeti, sanki kaldırılmıştı diye hatırlıyorum. Eğer kaldırılmadıysa ve zorunlu derslerden muaf iseniz mümkün gibi görünüyor.

Bir değişiklik oldu, birinci sınıfta (1-2 yarıyıllarda) ders seçimi yapamıyorsun. Yaz okulunda 4 yarıyılın derslerini alırsın. Lakin şöyle bir şey var: Bir üniversiteden mezun olup ortak derslerini vermen gerekiyordu. Kayıt zamanı da Anadolu AÖF’te muaf ettirmeliydin.

Yaz okulunda 5 ders alabilirsin.

Başka bu konuyla ilgili sorularını bekliyorum.

Bir değişiklik oldu, birinci sınıfta (1-2 yarıyıllarda) ders seçimi yapamıyorsun. Yaz okulunda 4 yarıyılın derslerini alırsın. Lakin şöyle bir şey var: Bir üniversiteden mezun olup ortak derslerini vermen gerekiyordu. Kayıt zamanı da Anadolu AÖF’te muaf ettirmeliydin.

Yaz okulunda 5 ders alabilirsin.

Başka bu konuyla ilgili sorularını bekliyorum.
Kayıt zamanı muaf ettirdim 2 dersimi de muaf ettirmesem ne değişecekti ki? Zaten üstten ders alamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı