Anahtarı üstünde unutulan çelik kapı nasıl açılır?

AdemBeyyy

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 7600
MSİ RTX 4060
MSİ A620M-E
Kingston Beast 16GB 1x
Meslek
Öğrenci
Evden çıkarken kapıdan direkt alır çıkarım dedigim anahtarı kapıda unuttum. Kapı çok sağlam değil anahtar kısmına kart sokunca ve döndürünce (biraz dönüyor) gıcrtı geliyor ama sanırım anahtardan geliyor. Denenebilecek bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evden çıkarken kapıdan direkt alır çıkarım dedigim anahtarı kapıda unuttum. Kapı çok sağlam değil anahtar kısmına kart sokunca ve döndürünce (biraz dönüyor) gıcrtı geliyor ama sanırım anahtardan geliyor. Denenebilecek bir şey var mı?
Bir çilingir çağırmayı deneyebilirsiniz, kola şişesini kesip bir şey yaparak açan vardı ama nasıldı hatırlamıyorum..

Hiçbir şey yapamazsınız. Mecburen çilingir çağıracaksınız kendiniz yaparsanız kapıya zarar verirsiniz. Her halükarda cebinizden para çıkacak.

Bir çilingir çağırmayı deneyebilirsiniz, kola şişesini kesip bir şey yaparak açan vardı ama nasıldı hatırlamıyorum.

Sanırım ev 2.katta oldugu için balkona çıkıp balkonun plastik kilidini kıracağım 20-30 TL bir şey.

Kapı kilitli değilse kola veya su şişesi gibi sert plastik bir çöpü iyice ezip ikiye katlayın, yukarı aşağı hareketler ile açmayı deneyin.

Kapı kilitli değilse kola veya su şişesi gibi sert plastik bir çöpü iyice ezip ikiye katlayın, yukarı aşağı hareketler ile açmayı deneyin.

Kilitli degil ama anahtar üstünde.

Kapımın önünde yoğurt kapağı duruyor onla açıyorum unutunca. Kapağı kilit kısmına doğru sokun yerleştirin kapıyı ileri geri ileri geri iterken kapağıda alttan üste üstten alta doğru kapı kilidinin üstünde oynatın iki kişi yaparsanız daha iyi olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı