Anakart 99 derece gözüküyor

quarX

Hectopat
Arkadaşlar ben bilgisayardan pek anlamam. Anakartım 100° derece gözüküyor, bu normal midir yoksa uygulama da bir sorun mu var?

Dosya Ekleri

• IMG_20201211_171646.jpg
    IMG_20201211_171646.jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz nedir?

Sensörde sıkıntı var mı anlamak için CPU'yu stress testine sokun, GHz ve voltaj değerlerinde dalgalanma yoksa(mesela 4 GHz'dan bir anda 0.4 GHz olması gibi) sensörde sıkıntı vardır.
1 tane sensör yok ki, ayrıca 100 derecede ana kart zarar görür aksi saçma, kandes.

1 tane sensör yok ki, ayrıca 100 derecede ana kart zarar görür aksi saçma, kandes.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

104 dereceye kadar çıkıyor, hemen anında zarar görür diyemeyiz.

Zaten böyle durumlarda throttle oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

104 dereceye kadar çıkıyor, hemen anında zarar görür diyemeyiz.

Zaten böyle durumlarda throttle oluyor.

"Ana kart" 104 derecede uzun süre hiç değilse gündelik kullanım kadar çalışsa zarar görüp görmeyeceğini daha rahat anlarız. Ayrıca her yerini aynı değerlendirmek saçma. Board ayrı VRM ayrı.

Arkadaşlar ben bilgisayardan pek anlamam Anakartım 100° derece gözüküyor bu normal midir yoksa uygulama da bir sorun mu var?

Sisteminiz nedir?

Sensörde sıkıntı var mı anlamak için CPU'yu stress testine sokun, GHz ve voltaj değerlerinde dalgalanma yoksa(mesela 4 GHz'dan bir anda 0.4 GHz olması gibi) sensörde sıkı
Sisteminiz nedir?

Sensörde sıkıntı var mı anlamak için CPU'yu stress testine sokun, GHz ve voltaj değerlerinde dalgalanma yoksa(mesela 4 GHz'dan bir anda 0.4 GHz olması gibi) sensörde sıkıntı vardır.

Sisteminiz nedir?

sistemim: intel pentium 3ghz 630 ,2 gb ddr2 ram , gt 210 1gb ekran kartı ,gigabyte 81945p pro. dediğiniz programı indirdim 99° derece gözükmekte
Sisteminiz nedir?

Intel pentium 4 3ghz, 2gb ddr2 ram , gt 210 1gb, gigabyte 81945p pro anakart. hw info dan baktığımda 100 derece gözüküyor 4 Sensör de
anlamadığım şekilde 100 derece gözüküyor
Sensör bozulmuş.
olabilir ama 4 tanesi de öyle gözüküyor
Tam teyit etme amaçlı olarak HW Info gibi yazılımlar ile de bakar mısınız?
Kullandım 4 sensör de 100 derece gözüküyor aşağı da inmiyor acaba sensörler de bir sorun olabilir mi?
"Ana kart" 104 derecede uzun süre hiç değilse gündelik kullanım kadar çalışsa zarar görüp görmeyeceğini daha rahat anlarız. Ayrıca her yerini aynı değerlendirmek saçma. Board ayrı VRM ayrı.
4 sensörüm de 100 derece görünüyor sensörler de bir problem olabilir mi?
Arkadaşlar ben bilgisayardan pek anlamam. Anakartım 100° derece gözüküyor, bu normal midir yoksa uygulama da bir sorun mu var? edit :az önce pc m kapandı ve açılmıyor fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor sebebi ne olabilir?

Arkadaşlar ben bilgisayardan pek anlamam. Anakartım 100° derece gözüküyor, bu normal midir yoksa uygulama da bir sorun mu var?
Arkadaşlar bilgisayar bir anda kapandı, fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı