I ibram pro Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 RAM 4 GB ram ddr 2 İşlemci Intel pentium e7400 Arkadaşlar herkese merhaba, anakartıma Intel Xeon X5460 takmayı düşünüyorum fakat RAM kaç GB ve DDR kaç olmalı arkadaşlar onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Sizce kaç RAM DDR destekler arkadaşlar?
Arkadaşlar herkese merhaba, anakartıma Intel Xeon X5460 takmayı düşünüyorum fakat RAM kaç GB ve DDR kaç olmalı arkadaşlar onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Sizce kaç RAM DDR destekler arkadaşlar?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 Bios modlaman lazım öyle biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS I ibram pro Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 liveforspeed dedi: BIOS modlaman lazım öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS modlama nedir hocam Artı 0 Eksi
liveforspeed dedi: BIOS modlaman lazım öyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS modlama nedir hocam
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #4 ibram pro dedi: BIOS modlama nedir hocam Genişletmek için tıkla... Hiç yapmadım ama Xeon işlemci için farklı bir Bios yüklüyorsun yoksa kullanamıyorsun. Artı 0 Eksi
ibram pro dedi: BIOS modlama nedir hocam Genişletmek için tıkla... Hiç yapmadım ama Xeon işlemci için farklı bir Bios yüklüyorsun yoksa kullanamıyorsun.
KS KS I ibram pro Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #5 liveforspeed dedi: Hiç yapmadım ama Xeon işlemci için farklı bir BIOS yüklüyorsun yoksa kullanamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kolay mı yapılıyor hocam BIOS yükleme Artı 0 Eksi
liveforspeed dedi: Hiç yapmadım ama Xeon işlemci için farklı bir BIOS yüklüyorsun yoksa kullanamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kolay mı yapılıyor hocam BIOS yükleme
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #6 ibram pro dedi: Kolay mı yapılıyor hocam BIOS yükleme Genişletmek için tıkla... O kolay da işlemci anakartla uyumlu mu olur mu emin değilim veriye ulaşamadım. E5450 denemişler sanırım. Artı 0 Eksi
ibram pro dedi: Kolay mı yapılıyor hocam BIOS yükleme Genişletmek için tıkla... O kolay da işlemci anakartla uyumlu mu olur mu emin değilim veriye ulaşamadım. E5450 denemişler sanırım.
KS KS I ibram pro Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #7 liveforspeed dedi: O kolay da işlemci anakartla uyumlu mu olur mu emin değilim veriye ulaşamadım. E5450 denemişler sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok saol teşekkür ederim bi de hocam bişey daha sorcam bu intel xeon x5460 takınca 8 GB ram destekler mi? Artı 0 Eksi
liveforspeed dedi: O kolay da işlemci anakartla uyumlu mu olur mu emin değilim veriye ulaşamadım. E5450 denemişler sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam çok saol teşekkür ederim bi de hocam bişey daha sorcam bu intel xeon x5460 takınca 8 GB ram destekler mi?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #8 ibram pro dedi: Tamam hocam çok saol teşekkür ederim bi de hocam bişey daha sorcam bu intel xeon x5460 takınca 8 GB ram destekler mi? Genişletmek için tıkla... G31 çipset anakart 4 gb ram destekler. O nedenle olmaz. Artı 0 Eksi
ibram pro dedi: Tamam hocam çok saol teşekkür ederim bi de hocam bişey daha sorcam bu intel xeon x5460 takınca 8 GB ram destekler mi? Genişletmek için tıkla... G31 çipset anakart 4 gb ram destekler. O nedenle olmaz.
KS KS I ibram pro Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #9 liveforspeed dedi: G31 çipset anakart 4 gb ram destekler. O nedenle olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Nvidia geforce GTX 750 ti 4 GB destekler mi Artı 0 Eksi
liveforspeed dedi: G31 çipset anakart 4 gb ram destekler. O nedenle olmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Nvidia geforce GTX 750 ti 4 GB destekler mi
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.039 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #10 ibram pro dedi: Peki hocam Nvidia geforce GTX 750 ti 4 GB destekler mi Genişletmek için tıkla... Evet takabilirsin ama bu anakart benim eski anakartım, masraf yapmanı önermem. Gerçekten eski. Artı 0 Eksi
ibram pro dedi: Peki hocam Nvidia geforce GTX 750 ti 4 GB destekler mi Genişletmek için tıkla... Evet takabilirsin ama bu anakart benim eski anakartım, masraf yapmanı önermem. Gerçekten eski.