Anakart ASUS P5KPL am SE'ye Intel Xeon X5460 takılır mı?

ibram pro

Picopat
Daha fazla  
RAM
4 GB ram ddr 2
İşlemci
Intel pentium e7400
Arkadaşlar herkese merhaba, anakartıma Intel Xeon X5460 takmayı düşünüyorum fakat RAM kaç GB ve DDR kaç olmalı arkadaşlar onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Sizce kaç RAM DDR destekler arkadaşlar?

Fiyatı makulse denenebilir ama sana modlu bios lazım. Onu da internetten bulabilir misin bu devirde bilmiyorum.
Yani hocam modlu alırsam daha iyi mi olur diyosunuz öyle daha mı iyi olur

Evet takabilirsin ama bu anakart benim eski anakartım, masraf yapmanı önermem. Gerçekten eski.

Evet takabilirsin ama bu anakart benim eski anakartım, masraf yapmanı önermem. Gerçekten eski.

Yani hocam modlu alırsam daha iyi mi olur diyosunuz öyle daha mı iyi olur diyosunuz

Evet takabilirsin ama bu anakart benim eski anakartım, masraf yapmanı önermem. Gerçekten

Son düzenleme:

hocam alırsam masraf yapmış olcam ama modlu alırsam masraf etmemiş olcam ama intel xeon x5460 takınca bişey indirmemiz falan gerek miyor dimi hocam direk açılıyor

hocam alırsam masraf yapmış olcam ama modlu alırsam masraf etmemiş olcam ama intel xeon x5460 takınca bişey indirmemiz falan gerek miyor dimi hocam direk açılıyor

Mod dediğim anakarta modlu bios yüklemen lazım yani indirmen lazım.

Hocam gerekli mi sence eski bilgisiyara sence eski bilgisiyara nasıl yükseltebilirim
Şimdi benim de bilmediğim noktalar var. Dediğin gibi işlemci üstünde de işlem yapıyorlar ben sadece anakarta Bios yükleyerek iş bitiyor sanıyordum. Böyle bir video var ve işlemci üstünde modlama yapıyor.
Bu sistemler hakkında bilgili birisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi benim de bilmediğim noktalar var. Dediğin gibi işlemci üstünde de işlem yapıyorlar ben sadece anakarta Bios yükleyerek iş bitiyor sanıyordum. Böyle bir video var ve işlemci üstünde modlama yapıyor.
Bu sistemler hakkında bilgili birisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani hocam bu işlemciyi ben alıpta modlama yapsam sizce nasıl olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı