Anakart Aygıt Tanımama Sorunu

cancan09

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Şöför
Arkadaşlar benim masaüstü PC'mi yeniden kurduk, zamanım fazla olmadığı için alelacele kurduk ve anakartın kurulum CD'si yanımda olmadığı için arkadaş bana kurulum CD'sini flash diske kopyaladı. Ama benim laptop CD'yi okumuyor. Masaüstü PC'de de CD-ROM yok. Ben de internetten Asus sitesinden bu linkten ROG STRIX Z270E GAMING Driver & Tools | Motherboards | ASUS USA tüm driverları indirdim kurdum, ama hala PC normale dönmedi 😟 Hala tanıtamadığım 2 driver var, Aygıt Yöneticisi'nin resmini atıyorum bilen birileri yardımcı olabilir mi acaba? Ayrıca kablosuz mouse, klavye de ekran koruma girdiğinde görmüyor. USB parçayı bir kaç kere sök tak yaptıktan sonra görmeye başlıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba ?
tanımsız driver.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@cancan09 durum nedir? Güncelleme yapıyor mu?
Evet yapıyor son 1 tane kaldı şu an %64 te bitsin tekrar deneyeceğim bu arada teşekkür ederim umarım düzelir
Evet yapıyor son 1 tane kaldı şu an %64 te bitsin tekrar deneyeceğim bu arada teşekkür ederim umarım düzelir
Suat kardeşim çok teşşekür ederim güncellemeler bitti ve Windows 10 da herşey düzeldi ve harika oldu çok sağolasın hayırlı geceler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı