Merhaba. Anakart BIOS yükleme aparatı bilgisayar kapalıyken mi yapılır yoksa açık iken mi? Yani hard yazılım atmak için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ürünü almıştım. CH341A 24 25 Serisi EEPROM Flash Bios USB Programlayıcı Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®Kapalıyken kullanılır tabii ki.
MSI'ın kendi sitesinden zaten BIOS farklı sürümler indirip üstüne re-write yapıp durmuştum BIOS virüsü attılarsa diye. Ama işe yaramadığını iddia ediyorlar. Bu yüzden EPROM denemek riskli olur mu yine de? Paranoya haklı bir paranoya değil mi?BIOS'u nereden edindin? Üreticilerin verdikleri dosyalar tam imaj değil diye biliyorum, brick etme ihtimalin var anakartı. Paranoyan yüzünden göz çıkaracaksın.
Bu cihaz ile BİOS yazamazsınız, bunun programı genelde sadece .Bin uzantılı dosyaları destekler.Bu ürünü almıştım. CH341A 24 25 Serisi EEPROM Flash Bios USB Programlayıcı Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
Ekstra güvenlik için artık ana sistemde Linux çalıştırıyorum ana sistemde ancak mouse hassasiyeti farklı gibi Windows gibi değil.
MSI için .bin yok mu?Bu cihaz ile BİOS yazamazsınız, bunun programı genelde sadece .Bin uzantılı dosyaları destekler.
Her anakart ve ekran kartı için.MSI için .bin yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.