- Katılım
- 9 Nisan 2015
- Mesajlar
- 5.774
- Çözümler
- 54
Konuya tıklamadan önce direk ''Çalışmaz'' yazmak niyetiyle mouse'mi hareket ettirdim ve ilk yorumu görünce sesli güldüm Allah'ım yaÇalışmaz.
Konuya tıklamadan önce direk ''Çalışmaz'' yazmak niyetiyle mouse'mi hareket ettirdim ve ilk yorumu görünce sesli güldüm Allah'ım yaÇalışmaz.
Bencede çok net bir cevap olmuş.Konuya tıklamadan önce direk ''Çalışmaz'' yazmak niyetiyle mouse'mi hareket ettirdim ve ilk yorumu görünce sesli güldüm Allah'ım ya![]()
Hayır ama hassas bir şey. Üzerindeki en küçük parçayı kaldırırsan bile çalışmama ihtimali var. Yada düşük performans alabilirsin vs.Anakartın her sorunu aynı şekildemi sonuçlanıyor?
Bilgisayar Açılmıyor - Technopat SosyalAnakart üzerindeki slotlar bozuksa üzerinde çalışan parça ya çalışmaz yada sorunlu çalışır belirtilerini belli eder biosu hasar görebilir bios hasar görürse parçalar arası iletişim kesilir pc çalışmaz kuzey güney köprüsü bozulursa yine köprülerin yönettiği parçalarda sıkıtnı olur çalışmaz anakart derin iş bu soruyu soruyorsan birşeyden şüpheleniyorsundur sen onu söyle.
Benim sorunum ana kartta olduğunu düşünüyorum cevap verirsen sevınırım fare ışığı çalışıyor ama klavyeye güç vermıyorKlavye fare ışığı gelmiyorsa büyük ihtimal anakartta değildir. Dediğim gibi direnç v.s yanmış olabilir. Anakartın üstüne dikkatlice bakmak lazım yanık yol, parça v.s var mı diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.