Anakart Bozulduğunda Ne Gibi Belirtiler Verir?

Anakart üzerindeki slotlar bozuksa üzerinde çalışan parça ya çalışmaz yada sorunlu çalışır belirtilerini belli eder biosu hasar görebilir bios hasar görürse parçalar arası iletişim kesilir pc çalışmaz kuzey güney köprüsü bozulursa yine köprülerin yönettiği parçalarda sıkıtnı olur çalışmaz anakart derin iş bu soruyu soruyorsan birşeyden şüpheleniyorsundur sen onu söyle.
Bilgisayar Açılmıyor - Technopat Sosyal
burda herseyi anlattım sorunun hangi parcada olduğunu anlamaya çalışıyorum, anakarttan şüphelendim o yuzden sordum:D

Öncelikle merhaba benim telefonum Redmi noet 8. kaç ay önce aldım dün şarkı dinliyordum. Aniden ses gitti. Videolar oynatılması karşı taraftan biri beni aradığında "arama sinirlandirildi" yazıyor telefon kapattım açtım kaç kere. Önceden hemen açılıyordu şimdi biraz geç açılıyor. Telefoncuya götürdüm yazılım güncellemesi yaptı. Olmadı sorun ondan değilmiş aldığım yer başka birine devretmiş dükkâna.

Klavye fare ışığı gelmiyorsa büyük ihtimal anakartta değildir. Dediğim gibi direnç v.s yanmış olabilir. Anakartın üstüne dikkatlice bakmak lazım yanık yol, parça v.s var mı diye.
Benim sorunum ana kartta olduğunu düşünüyorum cevap verirsen sevınırım fare ışığı çalışıyor ama klavyeye güç vermıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı