Anakart darboğaz yapar mı?

Benim işlemcim ile bir sorunum yok. 4 yıldır i7-2700K kullanıyorum. Fx işlemcim hiç olmadı ki değiştireyim :)

Hatlar karıştı [emoji23] ben soruyu soran arkadaş sanıyorum sizi. Şimdi fark ettim onda’da profil resmi yok ondan karıştı :). Bende diyorum bu arkadaş niye işlemci onun değilmiş gibi davranıyor diyorum. Kusura bakma kardeşim :)

Hatlar karıştı [emoji23] ben soruyu soran arkadaş sanıyorum sizi. Şimdi fark ettim onda’da profil resmi yok ondan karıştı :). Bende diyorum bu arkadaş niye işlemci onun değilmiş gibi davranıyor diyorum. Kusura bakma kardeşim :)
Haha :) Bende 3-4 mesajdır bir gariplik var ama diyorum. :D

Konuyu hortlatıyorum ama benimde bu konuda bi sorum olacak. i9 9900k ve rog strix RTX2060 oc edition ve 32gb ram le bi sistem topluyorum ve uygun fiyatlı dar boğaz yapmayacak bi anakart istiyorum. Asus TUF Z390M-Pro 9.nesil 4266mhz anakartı uygun görüyorum kendimce. Sizce her hangi bir sorun yaşatır mı? Bu fiyatlara yakın önerebileceğiniz başka bir anakart var mı?

edit= toplamaya çalıştığım sistem şu şekilde başka tavsiyelere de açığım.
RTX 2060, İ9 9900K, TUF Z390M Pro, High power HP5 750w PSU, samsung 970 nvme 500gb ssd, 1tb seagate barracuda hdd, nzxt s340 kasa. bütce 13000. (başka almam gereken bir şeyi unutmuş olabilirim acemiyim. Belirtirseniz sevinirim.)

ben de bu anakartı düşünüyorum 3200mhz lik corsair ile kullnacağım ama emin olmadığım bir şey var. Anakart direkt 3200 ü destekliyor mu yoksa overclock mu yapmam gerekiyor 4266 yoksa anında oluyor mu oc siz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı