Anakart değişince format lazım mı?

Overhead61

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben anakartımı ASUS TUF B450 m Plus 2'den ASUS TUF X570 Plus'a geçireceğim. İşlemcim de 3.600'den 5.600X olacak. Parçaları satın aldım, taktırırken format atmamı önerir misiniz? Key olarak almıştım Windows'u. Baştan almam gerekecek fakat sanırım 80-100 TL civarı internetteki keyler.

Merhaba ben anakartımı ASUS TUF B450 m Plus 2'den ASUS TUF X570 Plus'a geçireceğim. İşlemcim de 3.600'den 5.600X olacak. Parçaları satın aldım, taktırırken format atmamı önerir misiniz? Key olarak almıştım Windows'u. Baştan almam gerekecek fakat sanırım 80-100 TL civarı internetteki keyler.

Hocam ne olursa olsun yeni donanım takarsanız (ana bileşenleri kasıt ediyorum) temiz bir kurulum yapmanızı öneririm,evet fazla sorun olmuyor ama yine de bir yerden bir gün patlak veriyor.

Kesinlikle evet. Ayrıca formattan kastınız "bilgisayarı sıfırla" olmamalıdır. UEFI ile temiz kurulum yaparak format atmanızda fayda var en temiz format şekli budur.

Hepinize teşekkür ederim , montaj için bir yere gideceğim. Ona söyleyeyim o zaman UEFI baştan kurulun istiyorum diye. Çok teşekkür ederim hepinize.
Hocam bu arada Montaj için gideceğiniz yer bilgisayarcı felan mı? Size tavsiyem tanımadığınız güvenmediğiniz yerlere montaj yaptırmayın. Parça çalınma ihtimali olabilir yada orjinal parça yerine kalitesiz dandik bir parça takılabilir felan. Dikkatli olmakta fayda var

Hocam bu arada Montaj için gideceğiniz yer bilgisayarcı felan mı? Size tavsiyem tanımadığınız güvenmediğiniz yerlere montaj yaptırmayın. Parça çalınma ihtimali olabilir yada orjinal parça yerine kalitesiz dandik bir parça takılabilir felan. Dikkatli olmakta fayda var
Yanında durmayacağım bir yere gitmem zaten teşekkür ederim.

Yanında durmayacağım bir yere gitmem zaten teşekkür ederim.

Hayirli olsun kendinizde video izleyerek neyin nereye takılacağinı bulabilirsiniz anakart kitapcıginda yazıyor formata gelince bende değistirmistim ama formatsiz bayağı kullandim bir sıkıntı olmadı sonra format attim virüsden dolayı...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı