Anakart Değişince Windows 7 Lisansı Gitti

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
Marka: PEGATRON
Model:IPXSB-H61;

Anakartım vardı Casper bilgisayarımda yanında da Win 7 Home Basic 64 bit vardı orjinal diye onu kullanıyordum.

Şimşek çakınca anakartım yandı. Bende 2.el bir tane daha aldım H61 Chipset olarak Asus H61 M-K modeli ile bilgisayarımı çalıştırdım. Ancak bilgisayarı açtığımda

Bu ekran ile karşılaştım. Masaüstü arka planım habire siyah oluyor lisanssız göründüğü için. Ürün anahtarı var(direk CD ile yüklüyordum SSD'de yüklü idi Win 7 direkt BIOS ayarı yapıp açtım) ancak Windows 7 orjinal değil diyor. Bu sorunumu nasıl düzeltebilirim?

Sistem Bilgileri:

1-Anakart
Marka: Asus
Model:H61 M-K

2-İşlemci
Marka:Intel
Seri :Core i7 2nd Gen
Model:Core i7-2600

3-Güç Kaynağı
400W %75 Verimlilik Sertifikalı PSU(marka model bakamadım üzerinden kasanın ulaşılamayacak tarafında kalmış)

4-RAM Bellek
Bellek: 8GB Hi-Level Dual Channel(4+4)
Bellek Hızı:1333 MHZ

5-İşletim Sistemi
Windows 7 Home Basic 64 Bit İşletim Sistemi

6-Ekran Kartı: MSI GTX 750 Ti Twin Fronzr 2 GB
7-SSD:120GB Adata SU650 SSD, James Donkey 240GB SSD

deneme2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans OEM key ile etkinleştirildiyse anakarta gömülür. Geri getiremezsin. Tek seferliktir.
Win7 desteği bırakalı çok oldu Loader ile etkinleştir geç korsan kullanım bile sayılmıyor artık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı