Barış Uysal
Kilopat
Daha fazla
Marka: PEGATRON
Model:IPXSB-H61;
Anakartım vardı Casper bilgisayarımda yanında da Win 7 Home Basic 64 bit vardı orjinal diye onu kullanıyordum.
Şimşek çakınca anakartım yandı. Bende 2.el bir tane daha aldım H61 Chipset olarak Asus H61 M-K modeli ile bilgisayarımı çalıştırdım. Ancak bilgisayarı açtığımda
Bu ekran ile karşılaştım. Masaüstü arka planım habire siyah oluyor lisanssız göründüğü için. Ürün anahtarı var(direk CD ile yüklüyordum SSD'de yüklü idi Win 7 direkt BIOS ayarı yapıp açtım) ancak Windows 7 orjinal değil diyor. Bu sorunumu nasıl düzeltebilirim?
Sistem Bilgileri:
1-Anakart
Marka: Asus
Model:H61 M-K
2-İşlemci
Marka:Intel
Seri :Core i7 2nd Gen
Model:Core i7-2600
3-Güç Kaynağı
400W %75 Verimlilik Sertifikalı PSU(marka model bakamadım üzerinden kasanın ulaşılamayacak tarafında kalmış)
4-RAM Bellek
Bellek: 8GB Hi-Level Dual Channel(4+4)
Bellek Hızı:1333 MHZ
5-İşletim Sistemi
Windows 7 Home Basic 64 Bit İşletim Sistemi
6-Ekran Kartı: MSI GTX 750 Ti Twin Fronzr 2 GB
7-SSD:120GB Adata SU650 SSD, James Donkey 240GB SSD
Model:IPXSB-H61;
Anakartım vardı Casper bilgisayarımda yanında da Win 7 Home Basic 64 bit vardı orjinal diye onu kullanıyordum.
Şimşek çakınca anakartım yandı. Bende 2.el bir tane daha aldım H61 Chipset olarak Asus H61 M-K modeli ile bilgisayarımı çalıştırdım. Ancak bilgisayarı açtığımda
Bu ekran ile karşılaştım. Masaüstü arka planım habire siyah oluyor lisanssız göründüğü için. Ürün anahtarı var(direk CD ile yüklüyordum SSD'de yüklü idi Win 7 direkt BIOS ayarı yapıp açtım) ancak Windows 7 orjinal değil diyor. Bu sorunumu nasıl düzeltebilirim?
Sistem Bilgileri:
1-Anakart
Marka: Asus
Model:H61 M-K
2-İşlemci
Marka:Intel
Seri :Core i7 2nd Gen
Model:Core i7-2600
3-Güç Kaynağı
400W %75 Verimlilik Sertifikalı PSU(marka model bakamadım üzerinden kasanın ulaşılamayacak tarafında kalmış)
4-RAM Bellek
Bellek: 8GB Hi-Level Dual Channel(4+4)
Bellek Hızı:1333 MHZ
5-İşletim Sistemi
Windows 7 Home Basic 64 Bit İşletim Sistemi
6-Ekran Kartı: MSI GTX 750 Ti Twin Fronzr 2 GB
7-SSD:120GB Adata SU650 SSD, James Donkey 240GB SSD
Son düzenleyen: Moderatör: