Anakart ekran kartını bozabilir mi?

@Azizcan05 yok hocam anakartlar USB killer değil. Ekran kartı pinlerini bükmüş veya kırmış olabilirsiniz kontrol edin.

Dosya Ekleri

• 10161797988402.jpg
    10161797988402.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 21
@Azizcan05 hocam ilk bir pinleri kontrol edin. Girişde sorun olabilir farklı X16 girişi varsa ona takın.

@Azizcan05 hocam ilk bir pinleri kontrol edin. Girişde sorun olabilir farklı X16 girişi varsa ona takın.
valla farklı yok ama geçen hafta GT710 sattım onda hiç bir sıkıntı yoktu gayette güzel çalışıyordu ben ilk defa burda gördüm hatta şunu da söyleyim kartı bilgisayarcıya götürdüm orda da çalışmadı

Hocam şu kartı alacağım geçen ki olay yüzünden korkuyordum vallahi alacağım o zaman.

Almayın o kartı. Alacak olanı görürseniz de engel olun. 12 13 yıl önce tanıtılmış bir karttan yarar gelmez. Bende bunun alt modeli var ve laptop olduğu için değiştiremiyorum. RAM'im gayet yüksek olmasına rağmen bu meret yüzünden adamakıllı FPS alamıyorum.

@Azizcan05 o zaman sizi keriz yerine koymaya çalışıyor adam. Kafasına atın ürünü.

Almayın o kartı. Alacak olanı görürseniz de engel olun. 12 13 yıl önce tanıtılmış bir karttan yarar gelmez. Bende bunun alt modeli var ve laptop olduğu için değiştiremiyorum. RAM'im gayet yüksek olmasına rağmen bu meret yüzünden adamakıllı FPS alamıyorum.
Hocam fansız çalışıyorsa normaldir.

Da GT730 bir şey de beklenilmez ondan. Orta-giriş seviyesinde bir ekran kartı.

@Azizcan05 o zaman sizi keriz yerine koymaya çalışıyor adam. Kafasına atın ürünü.

Hocam fansız çalışıyorsa normaldir.
aynen öyle yaptım hocam iade ettim herhalde allah allah çalışıyordu ayağına yatmaya çalıştı yada kargo ile gönderim yapmıştı kargoda bişey oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı