Anakart için RGB şerit LED önerisi

Merhaba. Gigabyte B760M anakartım var ve üzerinde ARGB değil normal dört pinli RGB çıkış portu bulunuyor.

Kitapçığında 5050 olanlardan ve en fazla.
2 metre bağlayabilirsiniz yazıyor.

Ama ben bunun için şerit LED bulamadım. Nasıl bir şey almalıyım? Hepsi kumandalı 5 metrelik olanlardan onlar olur mu?

Merhaba. Gigabyte B760M anakartım var ve üzerinde ARGB değil normal dört pinli RGB çıkış portu bulunuyor.

Kitapçığında 5050 olanlardan ve en fazla.
2 metre bağlayabilirsiniz yazıyor.

Ama ben bunun için şerit LED bulamadım. Nasıl bir şey almalıyım? Hepsi kumandalı 5 metrelik olanlardan onlar olur mu?

Onlarda da 4 port var zaten biri grn 3 de mavi yeşil kırmız. 5M kesersin 2mt yaparsın. Cates marka al. Onda LED'ler toplu. Diğerleri tek tek ayrı renk hoş değil.

Onlarda da 4 port var zaten biri grn 3 de mavi yeşil kırmız. 5M kesersin 2mt yaparsın. Cates marka al. Onda LED'ler toplu. Diğerleri tek tek ayrı renk hoş değil.
Anladım hocam. Dediğin markayı biliyorum. Peki bu kitapta yazan 5050 çokta önemli bir şey değil mi. Normal kumandalı şerit led alıp kesiyorum öyle mi.

Anladım hocam. Dediğin markayı biliyorum. Peki bu kitapta yazan 5050 çok da önemli bir şey değil mi? Normal kumandalı şerit LED alıp kesiyorum öyle mi?

Ucunda 4 pin var geçirme yeri kırıp tek tek deneyebilirsin. Ya da açıp bağlarsın pinleri kitapçıkta hangisi grn hangisi red ya da diğer pinlerin ne olduğu yazıyordur. Grn dogru tak gerisi sorun değil.

Ucunda 4 pin var geçirme yeri kırıp tek tek deneyebilirsin. Ya da açıp bağlarsın pinleri kitapçıkta hangisi grn hangisi red ya da diğer pinlerin ne olduğu yazıyordur. Grn dogru tak gerisi sorun değil.
Anladım hocam teşekkürler. Yani Trendyol’da satılan herhangi bir 5 metrelik kumandalı RGB şerit led alsam kesip kullanabilirim yani?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı