Çözüldü Anakart interneti 100 Mbps'ye limitiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sosisl

Hectopat
Daha fazla  
TurkNet kullanıyorum kablo CAT 6 ama internet 100'e 100 şu anda, anakart limitliyor ne yapmalıyım? Speed & dublex ayarını değiştir demeyin denedim olmuyor. Driverdan mı kaynaklı yoksa Ethernet'in RJ45 soketinin altın uçlarında mı problem var, yarın yeni RJ45 çaktırayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartınızın modeli nedir?

ASUS TUF A520M Plus.

Hocam fiziksel müdahaleden önce bence Driver'ı bir silip sitesinden son sürumü indirip deneyin olmazsa internetten bakın aynı donanımı kullananlar benzer sorun yaşamış mı diye.

Az önce denetim driveri silip yeniden kurdum, hala aynı.

Ethernet kablosu RJ45 ucu çıtırından kırılmış, odanızı temizlerken bu uçları yere dikkatli koyun benim dikkatsizliğime geçen hafta odayı temizlerken kırılmış, yeni RJ45 çaktırdım.

ASUS TUF A520M Plus.

Hocam fiziksel müdahaleden önce bence Driver'ı bir silip sitesinden son sürumü indirip deneyin olmazsa internetten bakın aynı donanımı kullananlar benzer sorun yaşamış mı diye.

Az önce denetim driveri silip yeniden kurdum, hala aynı.

Ethernet kablosu RJ45 ucu çıtırından kırılmış, odanızı temizlerken bu uçları yere dikkatli koyun benim dikkatsizliğime geçen hafta odayı temizlerken kırılmış, yeni RJ45 çaktırdım.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı