Anakart işlemci pinleri yamuldu

Mustafa Tubay

Decapat
Daha fazla  
DDR5 bir sistem topladım işlemciyi anakarta takacaktım ben mi yaptım bilmiyorum ama anakartın bazı pinleri yamuktu. Bir sorun olur mu? Çalıştırsam bilgisayarı, düzelebilecek bir şey mi?

Belli olmuyor hocam pinler. Ancak pinleri düzetme şansınız var mı?
Ekran Alıntısı.PNG

Neyle düzeltebilirim bide dahada kötü olmasın düzeltecem diye Watch unnamed | Streamable
İğne kullanabilirsiniz, ancak çok hassas davranmanız gerekiyor. Pinlerde kırık yok, değil mi? Yamulan pinlerin diğer pinlerle olan aralarını dikkatlice açarak dik bir konuma getirmeyi deneyin, ama çok dikkatli olun. Eğer bunu yapamayacağınızı düşünüyorsanız, bir uzmana başvurabilir veya işlemci tamiri videoları izleyebilirsiniz. Zaten anakart üzerindeki pinlerle aynı yapıdalar.

İğne kullanabilirsiniz, ancak çok hassas davranmanız gerekiyor. Pinlerde kırık yok, değil mi? Yamulan pinlerin diğer pinlerle olan aralarını dikkatlice açarak dik bir konuma getirmeyi deneyin, ama çok dikkatli olun. Eğer bunu yapamayacağınızı düşünüyorsanız, bir uzmana başvurabilir veya işlemci tamiri videoları izleyebilirsiniz. Zaten anakart üzerindeki pinlerle aynı yapıdalar.
Kırık yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı