Anakart kağıdı yakar mı?

aytuben

Centipat
Arkadaşlar anakartım kasaya elektrik veriyor. Evet yükseltme vidalarını takmama rağmen ve soket altındaki aparat takılı olmasına rağmen bunu yapıyor ancak altına kağıt koyup vidaladım ve sorun çözüldü neticede kart kasayla temas etmeyi bıraktı. Sorum şu ki kartın altındaki lehimler bu kağıdı yakabilir mi? Siz bu sorunu çözmem için bana ne önerirsiniz?

Anakartın arkasında destekleyici plaka yok mu? Kağıt yerine bunu kullanmalısınız. İnternet üzerinden satılıyor olmalı.

Arkadaşlar anakartım kasaya elektrik veriyor. Evet yükseltme vidalarını takmama rağmen ve soket altındaki aparat takılı olmasına rağmen bunu yapıyor ancak altına kağıt koyup vidaladım ve sorun çözüldü neticede kart kasayla temas etmeyi bıraktı. Sorum şu ki kartın altındaki lehimler bu kağıdı yakabilir mi? Siz bu sorunu çözmem için bana ne önerirsiniz?

Yakarsa ayıp eder.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı