Anakart kasa montajı

ozan kotan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir kasa var, içindeki kasa ile anakart arasındaki ara vidaları çıkarınca anakart aynasıyla beraber tam oturuyor ama ara vida olmadan problem çıkmaz mı? Yani elektriksel bir problem çıkmaz mı anakartta?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkar. Açılış ekranında kısa devre var diyerekten açmayı reddedecek muhtemelen. Boardun kasaya temas etmemesi için var o ara vidalar zaten. Kasa anakartınızın tipini destekliyorsa (atx, itx vs.) her şekilde oturması lazım.
1595505941255.png

Bazı kasalarda tek tip anakart için kendinden yükseltmeli oluyor. Pirince gerek kalmıyor lakin benim bu dediğim eski tip kasalar içine genellikle ikinci el DDR3 sistemler kurulur. Kasanın içinin fotoğrafını atar mısın? Bakayım kendinden yükseltmeli mi diye.

Bazı kasalarda tek tip anakart için kendinden yükseltmeli oluyor. Pirince gerek kalmıyor lakin benim bu dediğim eski tip kasalar içine genellikle ikinci el DDR3 sistemler kurulur. Kasanın içinin fotoğrafını atar mısın? Bakayım kendinden yükseltmeli mi diye.
Hasan hocam maalesef resim atamıyorum ama dediğiniz gibi kasa kendinden yükseltmeli anakart ile yuva arasına ara vida takınca oturmuyor ama dediğim gibi vidasız tam oturuyor eğer tam emin olmadıysanız resim atmaya çalışırım.sağolasın
Resimi yolluyorum tekrardan görmüşsünüzdür arada ara vida var, ara vida olunca anakart yukarıda kalıyor ama vidasız tam oturuyor 3 gün önce içine Windows 10 kuruldu problemsiz çalışıyor ama ileride bir sıkıntı çıkarır mı ? İlk defa bu durumla karşılaştım desteğiniz için sağolun.

Dosya Ekleri

• D291409B-E24E-48DF-819D-71AAA7CCAC22.jpeg
    D291409B-E24E-48DF-819D-71AAA7CCAC22.jpeg
    1,1 MB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı