Anakart modeli nasıl öğrenilir?

Mooi

Centipat
Daha fazla  
Selamlar,
Şu anki anakartımın arka braketinde üstünde Foxconn yazıyor. Ama anakartın önünde ise ASUS yazısı var braket modeli mi temsil ediyor yoksa ASUS ile uyumlu diye mi takılmış? Modeli nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın üstünde kabak gibi yazar. Brakette anakart modeli yazmaz.
Örnek vermek gerekirse şöyle yazar.
20240516_110045.jpg

Selamlar,
Şu anki anakartımın arka braketinde üstünde Foxconn yazıyor. Ama anakartın önünde ise ASUS yazısı var braket modeli mi temsil ediyor yoksa ASUS ile uyumlu diye mi takılmış? Modeli nedir acaba?

Anakart üreticileri USB Ethernet gibi portları Foxconn'dan alabiliyor marka üstünde yazar model yazmıyorsa etiket falan vardır etiket üzerinde modeli de yazar hocam.

Anakartın üstünde kabak gibi yazar. Brakette anakart modeli yazmaz.
Örnek vermek gerekirse şöyle yazar.
Eki Görüntüle 2230333
Hocam doğrudur da. Sanırım bir şey kapatmış onu şimdi gönderiyorum fotoğrafı göremedim ben şahsen.

Anakart üreticileri USB Ethernet gibi portları Foxconn'dan alabiliyor marka üstünde yazar model yazmıyorsa etiket falan vardır etiket üzerinde modeli de yazar hocam.
Hocam yeni pc ye geçtiğimden anakartın daha önceden aldığım asus g11c kasasından çıkarıp satabileceğimi düşündüm. Bu sebeple etiket gibi bir şeyi yok buradan da çıkaramadım maalesef

Win+R > “msinfo32” yazın ve enter tuşuna basın bilgisayarın neredeyse tüm özellikleri var
Şu an anakartı takacak bir kasa yok yoksa emin ol denerdim🫡

Dosya Ekleri

• IMG_20240624_165157.jpg
    IMG_20240624_165157.jpg
    207,7 KB · Görüntüleme: 26

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı