Anakart montajı nasıl yapılır?

lolplay12123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam internetten Param Güvende ile işlemci anakart RAM aldım ve hepsi geldi şimdi eski anakartımı çıkartıp bu parçaları takmaya çalışıyorum. Fakat hiç bilmiyorum hangi kablo nereye takılacak sadece işlemci pini PSU pini falan takabildim kasanın kablolarını takamadım bir türlü yardımcı olma şansınız var mı?
Ayrıca kule tipi soğutucu istiyorum sizce bu kasaya takılır mı alan yeter mi yardımlarınız için teşekkürler.

Not: Attığım H55m anakart yeni. Şu an sistemde takılı olan eski.

Dosya Ekleri

• 4f47671a-e7d8-4d8b-a628-f590fced7ad9.jpg
    4f47671a-e7d8-4d8b-a628-f590fced7ad9.jpg
    202,9 KB · Görüntüleme: 159
  • 879ea22b-9aab-4818-ada5-7ba3cb1235f6.jpg
    879ea22b-9aab-4818-ada5-7ba3cb1235f6.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 88
Yeni aldığınız anakartın yanında kullanım kılavuzu var mıydı? Varsa oradan yoksa modeli internetten aratıp kılavuzu bularak kılavuzdan bakıp yapabilirsiniz.

Yahut modelinizi YouTube'da aratarak montaj videosunu izleyebilirsiniz. İnsanlar bunu önermişti ama ben emin değilim. Yine de söyleyeyim.

Yeni aldığınız anakartın yanında kullanım kılavuzu var mıydı? Varsa oradan yoksa modeli internetten aratıp kılavuzu bularak kılavuzdan bakıp yapabilirsiniz.

Yahut modelinizi YouTube'da aratarak montaj videosunu izleyebilirsiniz. İnsanlar bunu önermişti ama ben emin değilim. Yine de söyleyeyim.

Evet hocam internetteki videolardan araştırdım istediğimi buldum. Peki sizce kule tipi fan bu kasaya sığar mı?

Bu konuda teknik bilgim yok ama kasa resmindeki sol taraftaki boş yerden bahsediyorsanız deneyebilirsiniz. Uyabilir de anakartla çakışabilir de.

Evet hocam internetteki videolardan araştırdım istediğimi buldum. Peki sizce kule tipi fan bu kasaya sığar mı?
kasanın marka ve modelini aratıp alacağın fanın yüksekliğine göre boyutlarını kıyaslayabilirsin. Eğer kasanın ölçülerini tam bulamazsan. Metreyle işlemciden kapağa kadar ölçüp ona göre hareket edebilirsin.

Muhtemelen sığar.

Kasanın marka ve modelini aratıp alacağın fanın yüksekliğine göre boyutlarını kıyaslayabilirsin. Eğer kasanın ölçülerini tam bulamazsan. Metreyle işlemciden kapağa kadar ölçüp ona göre hareket edebilirsin.

Muhtemelen sığar.

Hocam kasa eski everese kasa modelini hiçbir şekilde bulamadım ama dediğiniz gibi metreyle ölçmeyi deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı