Anakart ön panel ses bağlantısı nasıl yapılır?

Beratkocum16

Hectopat
Anakartın kullanım kılavuzunda yazan yazılarla bendeki kabloların üzerindeki yazılar birbirine uymuyor hangi kabloyu nereye takmalıyım araştırmama rağmen bulamadım pin girişlerini orada da nereye takacağımı dair bir bilgi verilmemiş. Bendeki kablolar: Mic-Power, Mic-in gnd (birleşik), r-out r ret (birleşik), l-out l-ret (birleşik). (kılavuzda yazanları aşağıya ekleyeceğim).
Şimdiden teşekkürler.

20211006_162446.jpg

Anakartın kullanım kılavuzunda yazan yazılarla bendeki kabloların üzerindeki yazılar birbirine uymuyor hangi kabloyu nereye takmalıyım araştırmama rağmen bulamadım pin girişlerini orada da nereye takacağımı dair bir bilgi verilmemiş. Bendeki kablolar: Mic-Power, Mic-in gnd (birleşik), r-out r ret (birleşik), l-out l-ret (birleşik). (kılavuzda yazanları aşağıya ekleyeceğim).
Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 1182101

Soket uçlarının resmini atarsan yardımcı olabiliriz.

2-4-6-[]-10
1-3-5-7-9

Mic-in (1)
GND (2)
R-OUT (5)
R-RET (6)
L-OUT (9)
L-RET (10)

Bağlantı şekli doğru gözüküyor. Bios'u kontrol edin.
Windows'dan jack'ı hoparlörden kulaklığa çevirmeniz gerekebilir.

Bağlantı şekli doğru gözüküyor. Bios'u kontrol edin.
Windows'dan jack'ı hoparlörden kulaklığa çevirmeniz gerekebilir.
Evet hd audio açıktı kapattım fakat sorun devam ediyor ön panel bağlamaya rağmen hiç ses bağlantısı görünmüyor windowstan Jack'ı hoparlörden kulaklığa çevirmekmi anlayamadım nasıl yapacağım onu?

MSI'da ses ayarları nasıl yapılıyor bilmiyorum. Resimdeki ayarlar gibi benzer bir şeyler olmalı.
Deneme yanılma yöntemi ile çözmen gerekiyor. Kolay gelsin!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı