Anakart Overclock desteği ile ilgili soru

Alperen Soyer

Hectopat
Asus M5A78L-LE anakartım ve Amd fx 4100 işlemcim 600w markasını unuttum harici olarak psu'm var gerçek tabiki birde hd 6850 ekran kartım var. Sormak istediğim bazı oyunlarda Far Cry 3 olsun Battlefield 3 olsun GTA IV olsun arada sırada takılmalar ya da performans düşmeleri olabiliyor. Recep Abinin dediğine göre anakartta bir tuş ile işlemciyi güvenli bir şekilde overclock edebiliyormuşuz. Anakartımın özelliklerine baktığımda overclock desteği turbo key ve core unlocker özellikleri var bunlardan hangisini yapsam güvenli ve verimli bir sonuç alabilirim ?

Bios menüsünden yapacaksın overclock işlemini. Anakart üzerinde düğme arama yani :D

Ben de Fx4100 kullanıyorum ve ASUS M5A97 anakart ile otomatikmen bios menüsünden yapıyorum. 3.9 GHZ değerine çıkıyor. Kesinlikle güvenli ve verimli sonuç alırsın.

Çünkü ben alıyorum. Hızlanmayı fark edebiliyorsun yani.

Anladığım kadarıyla dar boğaz yaşıyorsun. BIOS'a gir orda Advanced Mode va. Ona tıkla, daha sonra F10'a kaydet ve çık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı