Anakart pas giderme nasıl yapılır?

Anakartımda hafif pas var. Bunu nasıl yok edebilirim?

Tavsiyem kedin başına bir iş yapma Parçaya zarar verebilirsin işini bilen bir bilgisayarcıya götür hem temizlesin hemde yeni jel sürsün (JEL PC nin ekran kartının ve ilemcinin üstünde bulunan teması engelleyen ve ısınmamasını sağlayan metaryeldir)

En sağlıklısı bu olacaktır

Jel değil de termal macun olmasın o?

Aklıma gelmedi bir türlü jel dedim doğrudur Termal Macun

kanka masayı temizlemiyorsun pc bu kolonya falan hele ıslak mendil çok zararlı PC parçalarına
Alkol zaten kolonya biraz şey ama saf alkol kullanılabilir ben bir sıkıntı görmüyorum.Ayrıca işlemci-ekran kartı temizliği yaparken ıslak mendili bende kullanıyorum.

Alkol zaten kolonya biraz şey ama saf alkol kullanılabilir ben bir sıkıntı görmüyorum.Ayrıca işlemci-ekran kartı temizliği yaparken ıslak mendili bende kullanıyorum.
Bildiğim en iyi PC tamircisi bir yakınım olur
-pc temizleme işi adamın dediği "laf ıslak mendil geçtiği yerden iz bırakır ve parçayı bitirir"
-Arkadaşlar bu bilsisayar parçaları (toz olmayan laboratuvar gibi hijyenik ortamlarda üretilir)
-Zaman içerisinde donma takılma kasma gibi bir sorun yaşayabilirsin şuan birşey yoksa illa ki çıkar

Dediğim gibi Temizlemek için parçalara çok temas ettirmeden süpürge ile tozları temizlemek yeterli olucaktır

Ama silmek hele ki nemli bezle direk temasa girer şahsen önermem ama sana kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…