Anakartımda hafif pas var. Bunu nasıl yok edebilirim?
Jel değil de termal macun olmasın o?Tavsiyem kedin başına bir iş yapma Parçaya zarar verebilirsin işini bilen bir bilgisayarcıya götür hem temizlesin hemde yeni jel sürsün (JEL PC nin ekran kartının ve ilemcinin üstünde bulunan teması engelleyen ve ısınmamasını sağlayan metaryeldir)
En sağlıklısı bu olacaktır
Aklıma gelmedi bir türlü jel dedim doğrudur Termal MacunJel değil de termal macun olmasın o?
kanka masayı temizlemiyorsun pc bu kolonya falan hele ıslak mendil çok zararlı PC parçalarınaWD-40 ve yumuşak diş fırçası ile giderebilirsin.
Ardından o bölgeyi bol bol kolonya ile durula. Güzelce kurut.
Alkol zaten kolonya biraz şey ama saf alkol kullanılabilir ben bir sıkıntı görmüyorum.Ayrıca işlemci-ekran kartı temizliği yaparken ıslak mendili bende kullanıyorum.Aklıma gelmedi bir türlü jel dedim doğrudur Termal Macun
kanka masayı temizlemiyorsun pc bu kolonya falan hele ıslak mendil çok zararlı PC parçalarına
Bildiğim en iyi PC tamircisi bir yakınım olurAlkol zaten kolonya biraz şey ama saf alkol kullanılabilir ben bir sıkıntı görmüyorum.Ayrıca işlemci-ekran kartı temizliği yaparken ıslak mendili bende kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.