Anakart pin yamulması sorun çıkartır mı?

Alıcak olan arkadaş çok pimpirikli değil ise kontrol edeceğini sanmıyorum orayı o kadar pin arasından ama yine de senin vicdanına kalmış takas yapıp yapmamak ben olsam en azından 1 tamirciye gösterirdim
O zaman bir tamire göstereyim en iyisi. Sıkıntı çıkmasın.

Alıcak olan arkadaş çok pimpirikli değil ise kontrol edeceğini sanmıyorum orayı o kadar pin arasından ama yine de senin vicdanına kalmış takas yapıp yapmamak ben olsam en azından 1 tamirciye gösterirdim
Kontrol edeceğini sanmıyorum ne? Ciddi misiniz siz? Kontrol etmiyor diye çalışmama ihtimali olan anakart mı alsın adam?

Ben eski anakartım olan gigabyte z97 gaming anakartımı satmak için paketlerken elim kaymış ve zarar vermiştim anakartın pinlerine. Böylece bir bardak su içmiştim kartın üstüne. Bazen böyle acı tecrübeler edinebiliyor insan. Tavsiyem karşı tarafı da durumdan haberdar etmeniz yönünde. Geçmiş olsun..

Kimseyi dolandırma gibi bir niyetim yok. Hatta cömertce davranıp verecekleri anakartın fiyatına bakmayacağımı söylüyorum.(İşlemcime uysun yeter). Pini düzelttikten sonra karşı tarafa durumu anlatıp takasa sunacağım tabii ki.

Arkadaş "Alıcak olan arkadaş çok pimpirikli değil ise kontrol edeceğini sanmıyorum orayı o kadar pin arasından ama yine de senin vicdanına kalmış takas yapıp yapmamak ben olsam en azından 1 tamirciye gösterirdim." dediğinden dolandırıcılığa girer dedim yanlış anlaşılma olmasın.

Anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…