Ivar.The.Boneless Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 PC açılmıyor. Ne yapmalıyım? Kendi kendime takmaya çalıştım muhtemelen kabloları yanlış taktım. Power tuşunun düğmesini takamadım nereye olduğunu bulamadım yardım. Dosya Ekleri IMG_20220609_225453.jpg 159,3 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2022
PC açılmıyor. Ne yapmalıyım? Kendi kendime takmaya çalıştım muhtemelen kabloları yanlış taktım. Power tuşunun düğmesini takamadım nereye olduğunu bulamadım yardım.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.214 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #11 Ivar.The.Boneless dedi: İşlemci yerinde bir sıkıntı yok hiç güç gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ön panel bağlantılarında sıkıntı yaşadıysan düz kontak yaparak çalıştırabilirsin sistemi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ivar.The.Boneless dedi: İşlemci yerinde bir sıkıntı yok hiç güç gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ön panel bağlantılarında sıkıntı yaşadıysan düz kontak yaparak çalıştırabilirsin sistemi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Ivar.The.Boneless Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #12 XPLSG dedi: İşlemci fan kablosu sanırım takılı değil onu takın hocam bazı anakartlarda o takılmadan sistem açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Takılı. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: İşlemci fan kablosu sanırım takılı değil onu takın hocam bazı anakartlarda o takılmadan sistem açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Takılı.