Anakart SATA 3 desteklemediği halde SSD takılabilir mi?

İşlemcimi RYZEN 9 3900 x düşünüyorum. Peki anakartımın bellek kapasitesinin 128 GB yada 64 olması neyi etkiler 128 değil de 64' e çeksem daha uygun olur galiba.
Böyle bir işlemciye Sata2 düşünmen beni güldürdü :D . 128GB bellek takıcağını zannetmiyorum. Bence en fazla 32 tak çünkü 16 bile zamanın oyunlarını oynatmaya yetiyor. Yani soruna gelirsek 64GB ram kapasiteli bellek bence yeter. Tabii ki sizin kararınız.

Böyle bir işlemciye Sata2 düşünmen beni güldürdü :D . 128GB bellek takıcağını zannetmiyorum. Bence en fazla 32 tak çünkü 16 bile zamanın oyunlarını oynatmaya yetiyor. Yani soruna gelirsek 64GB ram kapasiteli bellek bence yeter. Tabii ki sizin kararınız.
Yok sata iki düşünmek değil. Hani maliyetten kısmak için o özellik olmasa olur mu gibi düşündüm 4 gündür araştırıyorum çok bilgim yok hani bu konularda en son foruma yazayım dedim.
Sağ ol hocam. Anakartımın 128 GB 64 olması yeterli olur sanıyorum?
Oyun performansını ve genel performansı etkilemeyecek şekilde maliyetini düşürmeye çalışıyorum da hocam sistemin.

Yok sata iki düşünmek değil. Hani maliyetten kısmak için o özellik olmasa olur mu gibi düşündüm 4 gündür araştırıyorum çok bilgim yok hani bu konularda en son foruma yazayım dedim.
Değişik bir düşünme tarzı. Alacağınız parçaları ayrı bir konu oluşturup yardım isterseniz bir çok kişi yardım eder. Mutlaka mutlaka sistemi almadan önce hangi parçaları düşündüğünüzü yazıp yardım konusu açın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı