acarmehmetsalih
Decapat
Merhaba arkadaşlar. Bir kişi Ryzen 5 5600 için anakart önerisi istiyordu. Ben de şu anakartları ve amacına göre anakart seçenekleri sundum:
Ucuz olsun dersen.
https://www.hepsiburada.com/msi-a32...ent=HBV00000NORF9&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Ucuz olması yetmez hem ucuz hem kaliteli olsun dersen.
www.n11.com
Kaliteli olsun dersen.
www.n11.com
Şeklinde sundum o ise çok pahalı olan şu anakartı aldı:
www.akakce.com
Uzun deneyimime göre birçok kişi anakart seçiminde sürekli çok para bayıyor, açıkçası ben o kadar fazla parayı anakart yerine işlemci veya ekran kartına koysalar daha avantajlı olunacağını düşünüyorum. Anakartın bilgisayar performansını pek etkilemediğini düşünüyorum. Acaba yanlış mı düşünüyorum? Sizlerin düşüncesi nelerdir? Merak ediyorum.
Ucuz olsun dersen.
https://www.hepsiburada.com/msi-a32...ent=HBV00000NORF9&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Ucuz olması yetmez hem ucuz hem kaliteli olsun dersen.
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Kaliteli olsun dersen.
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Şeklinde sundum o ise çok pahalı olan şu anakartı aldı:
MSI MAG X570 TOMAHAWK Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG X570 TOMAHAWK Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG X570 TOMAHAWK Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 5.748,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Uzun deneyimime göre birçok kişi anakart seçiminde sürekli çok para bayıyor, açıkçası ben o kadar fazla parayı anakart yerine işlemci veya ekran kartına koysalar daha avantajlı olunacağını düşünüyorum. Anakartın bilgisayar performansını pek etkilemediğini düşünüyorum. Acaba yanlış mı düşünüyorum? Sizlerin düşüncesi nelerdir? Merak ediyorum.