Anakart suyla yıkanır mı?

Hocam yumuşatıcı falan koyuyormusunuz peki?

Yumoş olmazsa olmuyor yoksa direk kısa devre yaşanıyor.
Yumoş yumşatıcısının içindeki mikro yalıtkan partiküller sayesinde kısa devre sorununu tamamen ortadan kaldırıyoruz.

Hatta sistemi İ9 sistemli bi bilgisayarımı 3 litre yumoşun içinde çalıştırıp (Sıvı soğutma) yükte 20 30 dereceleri gördüğümü hatırlıyorum.

Yumoş olmazsa olmuyor yoksa direk kısa devre yaşanıyor.
Yumoş yumşatıcısının içindeki mikro yalıtkan partiküller sayesinde kısa devre sorununu tamamen ortadan kaldırıyoruz.

Hatta sistemi İ9 sistemli bi bilgisayarımı 3 litre yumoşun içinde çalıştırıp (Sıvı soğutma) yükte 20 30 dereceleri gördüğümü hatırlıyorum.

Hocam çok iyi o zaman. Benim de hemen yumoş alıp bir yıkamam lazım sistemi. Bir de hocam Vernel ile yıkarsa ekstra olarak 10 FPS daha veriyormuş sistem bu doğru mu acaba?

Üzerinden akım geçmediği sürece elektronik aletler kısa devre yapmaz. Yani çalışmadığı sürece herhangi bir kısa devre söz konusu olamaz. Washing mainboard diye aratarak yüzlerce video ve görsele ulaşabilirsiniz. Ön yargıyla yorum yapmadan önce araştırmak zor olmamalı.
Bak arkadaşım lütfen yıka su ile fırçala tamam mı sonra aylarca kurumasını bekle emin ol içerisinde 0.1ml su molekülü bile kalsa sistem çöp olur yıka lütfen.Bu cihazlar su ile yıkanabilir doğru ama riskleri var.Hava Havaaaaa😂😜

Hayır tabiki de :D Ama kaliteli bir tiner varsa onunla yıkayabilirsin, sistem çalışırken bile tiner döksen hiçbir şey olmaz bilgisayarına. Çünkü tiner elektriği iletmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerinden akım geçmediği sürece elektronik aletler kısa devre yapmaz. Yani çalışmadığı sürece herhangi bir kısa devre söz konusu olamaz. Washing mainboard diye aratarak yüzlerce video ve görsele ulaşabilirsiniz. Ön yargıyla yorum yapmadan önce araştırmak zor olmamalı.
Hocam paslanma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı