Ben çamaşır makinesine atıyorum.
Hocam yumuşatıcı falan koyuyormusunuz peki?
Ben çamaşır makinesine atıyorum.
Hocam yumuşatıcı falan koyuyormusunuz peki?
Yumoş olmazsa olmuyor yoksa direk kısa devre yaşanıyor.
Yumoş yumşatıcısının içindeki mikro yalıtkan partiküller sayesinde kısa devre sorununu tamamen ortadan kaldırıyoruz.
Hatta sistemi İ9 sistemli bi bilgisayarımı 3 litre yumoşun içinde çalıştırıp (Sıvı soğutma) yükte 20 30 dereceleri gördüğümü hatırlıyorum.
Bak arkadaşım lütfen yıka su ile fırçala tamam mı sonra aylarca kurumasını bekle emin ol içerisinde 0.1ml su molekülü bile kalsa sistem çöp olur yıka lütfen.Bu cihazlar su ile yıkanabilir doğru ama riskleri var.Hava HavaaaaaÜzerinden akım geçmediği sürece elektronik aletler kısa devre yapmaz. Yani çalışmadığı sürece herhangi bir kısa devre söz konusu olamaz. Washing mainboard diye aratarak yüzlerce video ve görsele ulaşabilirsiniz. Ön yargıyla yorum yapmadan önce araştırmak zor olmamalı.
Hocam paslanma konusunda ne düşünüyorsunuz?Üzerinden akım geçmediği sürece elektronik aletler kısa devre yapmaz. Yani çalışmadığı sürece herhangi bir kısa devre söz konusu olamaz. Washing mainboard diye aratarak yüzlerce video ve görsele ulaşabilirsiniz. Ön yargıyla yorum yapmadan önce araştırmak zor olmamalı.
Hocam dalga geçme amaçlı mı yazdınız, tam anlayamadım.Vuhuuu bu arkadaş çok iyi, sorunuma şak diyeçözüm buldu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.