Anakart üzerindeki VGA ışığı yanıyor fakat görüntü yok

Smith Wesson

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16+16 32 GB Kingston 3200 MHZ RAM
SSD veya HDD modeli
Wb 1 Tb m2
Ekran kartı
Gigabyte RX 570 8gb
Anakart
Msi B450 Tomahawk
İşlemci
R5 2600
MSI B450 Tomahawk anakart üzerindeki VGA ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor. Birdenbire oldu akşamdan sabaha açtım bununla karşılaştım.
Ekran kartı arızalandı diye farklı ekran kartı denedin yine aynı.
Açılışta ekran kartı fanları dönüyor onda sıkıntı yok.
BIOS güncelledim yine aynı.
Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios sürümü düşürmekten mi bahsediyorsunuz? Onun çok riskli olduğunu söylüyorlar ve pek tavsiye etmiyorlar önce bi tamirciye gösterelim bakalım ona göre duruma bakacağım

Eski bios versionu yazmamın riski nedir?
Dostum internetten baktım da bir çok kişi yapmış ve bir sorunla karşılaşmamış. Forumda da hatta bununla ilgili başarılı bir konu mevcut.

Dostum internetten baktım da birçok kişi yapmış ve bir sorunla karşılaşmamış. Forumda da hatta bununla ilgili başarılı bir konu mevcut.

Şu an kullandığım BIOS 2022 tarihli önceki 2020 tarihli olacak. Bilemiyorum belki denemek lazım ama bazısıda anakartın işin sonunda çöp olabileceğini söylüyor. BIOS'un çözeceğini bilsem hiç düşünmen yaparım.

Şu an kullandığım BIOS 2022 tarihli önceki 2020 tarihli olacak. Bilemiyorum belki denemek lazım ama bazısıda anakartın işin sonunda çöp olabileceğini söylüyor. BIOS'un çözeceğini bilsem hiç düşünmen yaparım.
Bilgisayarcıya götürdüğünde de deneyeceği şeylerden biri bence. Yine de karar senin. BIOS ile uğraşırken yeter ki elektrik kesilmesin onun dışında bir şey olacağını ben düşünmüyorum. Umarım çözersin.

Konu hakkında yeni gelişmeler var arkadaşlar bilgi vermek istedim başkaları içinde referans olsun.
Yukarıda şikayetini belirtiğim ve ServisPoint'e gönderdiğim MSI B450 Tomahawk anakart ses chip değişmiş 500 TL ücret karşılığında onarım tamamlanmış olarak bana gönderilecek.
Mahalle bilgisayarcısı chipset arızası demişti ve 1700 TL fiyat çekmişti akıl alır gibi değil. Buradan da anlaşılıyor ki bu mahallelerden hiçbir şey olmaz 20 sene önce de aynıydı hala aynı yazık gerçekten bilmeyen biri denk gelse soyacaklar demek ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı