Anakart USB 3.0 portunun kırılması

YasinTK

Hectopat
Yer
Gebze, KOCAELİ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gigabyte B150MD3H anakart sahibiyim. Ön USB 3.0 portlarının takıldığı girişin toplam 19 tırnağı var ve 1 tanesi kırıldığı için 18 tırnak kaldı ve ön USB portlarımın birisi çalışmıyor doğal olarak. Zorlama falan yapmadığım halde kopmuş şimdi ben ne yapmalıyım anakartımın garantisi var henüz 3 aylık falan. Bu port değişir mi ve garanti kapsamına girer mi?

GBniBu9.jpg

Sağ alttaki mavi girişten bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Öncelikle anakartınız garintili ise garanti sağlayan firma ile görüşmeniz en yararlısı olacaktır.
Bu gibi durumlar genelde " Kullanıcı Hatası " olarak adlandırılır.

"Bu port değişir mi?" Sorusuna yanıtım :

Elbette değişir anakartın üzerindeki her parça lehim ile tutturulmuştur.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu sebepten her parçası sökülük takılabilir anakart üzerinde.
Benim tavsiyem bir bilgisayarcıya götürmemen olacaktır , en öncelikli olarak garanti firmasını arayıp bu durumu belirtmelisin genelde firmalar böyle durumları tamir ederler bir ücret almadan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Birçok kişi USB3.0 Header'ı ile sorun yaşıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 38:18

Yamuk pini bir cımbızla düzeltmeye çalışabilirsin ama işin garantisini veremem.

Birçok kişi USB3.0 Header'ı ile sorun yaşıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 38:18

Yamuk pini bir cımbızla düzeltmeye çalışabilirsin ama işin garantisini veremem.

Keşke yamuk olsa kökünden çıktı, kırıldı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı