Y YugiPeeK Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 182 Makaleler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Ocak 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Anakarta ayrı PSU ekran kartına ayrı PSU'dan güç çekersem bir sorun yaşar mıyım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2021
Merhaba arkadaşlar, Anakarta ayrı PSU ekran kartına ayrı PSU'dan güç çekersem bir sorun yaşar mıyım acaba?
thecrowly34 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 290 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Ocak 2021 #2 Okurken bile kafam karıştı anakart baglantılarını nasıl yapacaksın ? hiç verimli çalışacağına sanmıyorum belki çalışmayabilir. Artı 0 Eksi
Okurken bile kafam karıştı anakart baglantılarını nasıl yapacaksın ? hiç verimli çalışacağına sanmıyorum belki çalışmayabilir.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 25 Ocak 2021 #3 Mümkün bu olay. Bilgisayara İki Güç Kaynağı Takılır mı? | Çift Güç Kaynağı Kurulumu - YouTube Artı 0 Eksi
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #4 thecrowly34 dedi: Okurken bile kafam karıştı anakart baglantılarını nasıl yapacaksın ? hiç verimli çalışacağına sanmıyorum belki çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Bir PSU’dan anakart bağlantılarını yapacak. Diğer bir PSU’dan da sadece ekran kartına güç verecek. Gayet mantıklı bence. Düşünce benim bile hoşuma gitti Artı 0 Eksi
thecrowly34 dedi: Okurken bile kafam karıştı anakart baglantılarını nasıl yapacaksın ? hiç verimli çalışacağına sanmıyorum belki çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Bir PSU’dan anakart bağlantılarını yapacak. Diğer bir PSU’dan da sadece ekran kartına güç verecek. Gayet mantıklı bence. Düşünce benim bile hoşuma gitti