Anakart ve Ekran Kartında MSI vs Asus

Msi vs Asus

• Oy verenlerin toplamı
    26
Şöyle söyliyim, masaüstündeki mantık laptoplardakiyle aynı değil.
Laptoplarda bir süre içersinde dönüşümlü olarak ikisinin de çalışmadı gerekebilir.
Ancak masaüstünde durum böyle değil.
Görüntü çıkışını ekran kartının üstünden alacaksınız. Dahili grafik birimi çalışsa zaten görüntü alamazsın çünkü sen görüntü almak için gereken kabloyu harici karta taktın :)
Anladın mı?

Kısaca 2200G ve GTX 1060 6GB daha iyi bir ikili. İşlemcini değiştirdiğin zaman harika olur.

Laptoplarda bir süre içersinde dönüşümlü olarak ikisinin de çalışmadı gerekebilir.
Görüntü çıkışını ekran kartının üstünden alacaksınız. Dahili grafik birimi çalışsa zaten görüntü alamazsın çünkü sen görüntü almak için gereken kabloyu harici karta taktın :)
Anladın mı?

Kısaca 2200G ve GTX 1060 6GB daha iyi bir ikili. İşlemcini değiştirdiğin zaman harika olur.
Saol anladım. Sistemi bahsettiğin gibi toplamaya karar verdim. Şimdiye kadar cevap yazan yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Evet PSU'nun markası da PowerBoost. Sadece buradan ne kadar dandik bir marka olduğunu anlayabiliyoruz :) 400W aslında GTX 1050 Ti besleyebilir fakat tek kanaldan kaç W verebildiğine göre işler değişiyor. Tek kanaldan gelen W yükseldikçe PSU'nun kaliteleştiğini söyleyebiliriz yani. Keşke siz de PSU modelinizi değiştirip alsaydınız. Anakarta gelince dediğiniz gibi anakartın geleceğe yatırımı söz konusu değil. 2 RAM slotu var ve maksimum 32 GB 2400 MHZ RAM destekliyor. Ben de bu sebeplerden ötürü bu parçalarda değişime gitme kararı almıştım. Fakat kasanın bahsettiğiniz problemleri beni gerçekten kararsız bıraktı. Çünkü seçilebilir kasaların hepsi PowerBoost marka. Kendim kasamı seçip toplamaya kalksam bu sefer indirimden yararlanamıyorum ve çok uçuk fiyatlara geliyor sistem. Ne yapsam bilemedim şimdi.

Kasanı itopya.com dan değilde başka sitelerden alma olanağın yok mu ?

Alabilirim fakat zamanında yaptığım araştırmalara göre güvenilir sitelerden sistemi daha ucuza getiremiyordum. Her gün girip fiyatlara bakmadığımdan şuan ki durum nedir bilemiyorum.

Nanokatalog.com
Hepsiburada.com
Teknobiyotik.com
Sinerji. ( uzantısını tam olarak bilmiyorum )
İtopya.com

Bunlar güvenilir siteler , forumda çoğu kişi random OEM ürün aldığı zaman bu siteleri kullanıyor , ama bir siteden alacaklar ise bütün parçaları Sinerji ve ya Nanokatalog kullanıyorlar.

Anladın mı?

Biraz geç oldu ama bir sorum var. 2200G işlemcinin yanında gelen Vega GPU dan görüntü almak için kabloyu anakarta mı bağlamam gerekiyor ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı