Anakart ve işlemcide aynı anda dahili ekran kartı

Hocam alacağım fakat şuanda değil. Dahili ekran kartı olmadan bilgisayarı çalıştırmam diye düşünüp 1-2 ay beni idare etsin diye böyle bi seçim yapıyorum
Harici alırsan ikisi de devredışı kalır.
Harici olmazsa ikisini birden kullanıp daha iyi bir performans elde eder mi bilgisayar ?

Hocam alacağım fakat şu anda değil. Dahili ekran kartı olmadan bilgisayarı çalıştırmam diye düşünüp 1-2 ay beni idare etsin diye böyle bir seçim yapıyorum.

Harici olmazsa ikisini birden kullanıp daha iyi bir performans elde eder mi bilgisayar?

Hocam 2 yok. Anakartta bir GPU yok. Sadece işlemcide var. Anakarttan sadece görüntü çıkışı alıyorsunuz.

Yeni nesil ana kartların üzerinde bir grafik birim yok. Eski ana kartlarda vardı. Görüntüyü işlemciden alacaksın.

Harici olmazsa ikisini birden kullanıp daha iyi bir performans elde eder mi bilgisayar?
Harici ekran kartı taktığında sadece ekran kartından görüntü alacaksın. Hem işlemci hem de ekran kartından görüntü alamazsın. Ekran kartının performansı neyse alacağın performans o.

Hocam ilk kez duyuyorum G serisi chipseti sizden :D. Atabilir misiniz acaba Intel'in resmi sayfasından ben bulamadım da?
Buyurun bir örnek.

hepinize teşekkür ettim. Anladığım kadarıyla işlemcinin dahili ekran kartı olması önemli. Anakartta dahili ekran kartı var olup olmaması pek bişey ifade etmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı