Anakart ve işlemciyi yeniledikten sonra sürücü güncellemesi nasıl yapılır?

EnesVR1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, kısa devre sonucu işlemcim ve anakartım bozulmuştu ve ben de yenilerini aldım. Şimdi driver güncellemede sadece anakart ve işlemcinin sürücülerini mi güncellemeliyim yoksa tüm sistemin sürücülerini güncellemeli miyim?

1 hafta önce aynı durumu yaşadım. Normalde sadece işlemci ve anakart driverlarını kurup normal kullanacaktım fakat sistemde bir ağırlık ve arada mavi ekran sorunu olmaya başladı. Format atıp temiz kurulum yapıp herşey yolunda devam ettim. Normalde şart değil sadece driver kurup devam edebilirsiniz. Zaten güncellemesi olan eski parçarlardan driver varsa yapmanız lazım. Anakart ve işlemci değişiminden dolayı değil.

1 hafta önce aynı durumu yaşadım. Normalde sadece işlemci ve anakart driverlarını kurup normal kullanacaktım fakat sistemde bir ağırlık ve arada mavi ekran sorunu olmaya başladı. Format atıp temiz kurulum yapıp her şey yolunda devam ettim.

Ne alaka sorulan soruya bu yanıt?

Dediğin gibi mavi ekran gibi sorunlar yaşamasın diye dedim.

Dediğin gibi mavi ekran gibi sorunlar yaşamasın diye dedim.
Bunun sebebi ekran kartı güncellemesi değil ki zaten ekran kartını değiştirmemiş. Normal bir kullanıcı her zaman her parçasını güncel tutar. İşlemci ve anakart değişiminde neden tekrar ekran kartı driverını güncellesin. İkisi apayrı şeyler.

1 hafta önce aynı durumu yaşadım. Normalde sadece işlemci ve anakart driverlarını kurup normal kullanacaktım fakat sistemde bir ağırlık ve arada mavi ekran sorunu olmaya başladı. Format atıp temiz kurulum yapıp herşey yolunda devam ettim. Normalde şart değil sadece driver kurup devam edebilirsiniz. Zaten güncellemesi olan eski parçarlardan driver varsa yapmanız lazım. Anakart ve işlemci değişiminden dolayı değil.
Sağolun hocam cevabınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı