ÇikolatalıSüt Centipat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 366 Yer Merkül Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 Anakkartın ucu çok küçük bir kısımı yandı kasa sonrunsuz açıldı ama bir şey olur mu? Biraz duman çıktı bir şey olur mu?
Anakkartın ucu çok küçük bir kısımı yandı kasa sonrunsuz açıldı ama bir şey olur mu? Biraz duman çıktı bir şey olur mu?
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 23 Haziran 2021 #11 General Shepherd dedi: 21 yaşındasınız. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişinin yaşı büyük. Artı 0 Eksi
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #12 Monitöre görüntü geldiğine göre ciddi bir şey olmamış. Fakat donanımları test etmekte fayda var. Özellikle Memtest ile RAM'leri bir test edin derim. Artı 0 Eksi
Monitöre görüntü geldiğine göre ciddi bir şey olmamış. Fakat donanımları test etmekte fayda var. Özellikle Memtest ile RAM'leri bir test edin derim.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2021 #13 ÇikolatalıSüt dedi: Vallahi dokundurtmuyor kasa çalışıyor mu çalışıyor boş ver dokunma diyor. Genişletmek için tıkla... Tamam dinleyin babanızı. Artı 0 Eksi
ÇikolatalıSüt dedi: Vallahi dokundurtmuyor kasa çalışıyor mu çalışıyor boş ver dokunma diyor. Genişletmek için tıkla... Tamam dinleyin babanızı.
KS KS ÇikolatalıSüt Centipat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 366 Yer Merkül Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #14 halimoo dedi: RAM'i fiş takılıyken mi taktınız? Genişletmek için tıkla... Evet Saint Lucia dedi: Monitöre görüntü geldiğine göre ciddi bir şey olmamış. Fakat donanımları test etmekte fayda var. Özellikle Memtest ile RAM'leri bir test edin derim. Genişletmek için tıkla... Memtest'i hemen indirip deniyorum. Artı 0 Eksi
halimoo dedi: RAM'i fiş takılıyken mi taktınız? Genişletmek için tıkla... Evet Saint Lucia dedi: Monitöre görüntü geldiğine göre ciddi bir şey olmamış. Fakat donanımları test etmekte fayda var. Özellikle Memtest ile RAM'leri bir test edin derim. Genişletmek için tıkla... Memtest'i hemen indirip deniyorum.
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 23 Haziran 2021 #15 ÇikolatalıSüt dedi: Evet Memtest'i hemen indirip deniyorum. Genişletmek için tıkla... Memtest’i USB ile BOOT edeceksin. Artı 0 Eksi
ÇikolatalıSüt dedi: Evet Memtest'i hemen indirip deniyorum. Genişletmek için tıkla... Memtest’i USB ile BOOT edeceksin.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2021 #16 General Shepherd dedi: 21 yaşındasınız. Genişletmek için tıkla... Benim yaşım kaç gözüküyor? Eğer 14 yada 15 yazmıyorsa düzeltmek istiyorum. Nerden göreceğimi ve değiştireceğimi bulamadım. Kasım 06'lıyım. Artı 0 Eksi
General Shepherd dedi: 21 yaşındasınız. Genişletmek için tıkla... Benim yaşım kaç gözüküyor? Eğer 14 yada 15 yazmıyorsa düzeltmek istiyorum. Nerden göreceğimi ve değiştireceğimi bulamadım. Kasım 06'lıyım.
KS KS ÇikolatalıSüt Centipat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 366 Yer Merkül Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #17 ArticWolf dedi: Çoğu kişinin yaşı büyük. Genişletmek için tıkla... Benim de büyük sayılır. Artı 0 Eksi
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 23 Haziran 2021 #18 Emre SÜRER dedi: Benim yaşım kaç gözüküyor? Eğer 14 yada 15 yazmıyorsa düzeltmek istiyorum. Nerden göreceğimi ve değiştireceğimi bulamadım. Kasım 06'lıyım. Genişletmek için tıkla... Gizli yaşınız boşverin kalsın. Artı 0 Eksi
Emre SÜRER dedi: Benim yaşım kaç gözüküyor? Eğer 14 yada 15 yazmıyorsa düzeltmek istiyorum. Nerden göreceğimi ve değiştireceğimi bulamadım. Kasım 06'lıyım. Genişletmek için tıkla... Gizli yaşınız boşverin kalsın.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2021 #19 General Shepherd dedi: Memtest’i USB ile BOOT edeceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek var mı o kadara ya? Artı 0 Eksi
General Shepherd dedi: Memtest’i USB ile BOOT edeceksin. Genişletmek için tıkla... Hocam gerek var mı o kadara ya?
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 23 Haziran 2021 #20 Emre SÜRER dedi: Hocam gerek var mı o kadara ya? Genişletmek için tıkla... Memtest USB ile çalışıyor sanırım. Artı 0 Eksi
Emre SÜRER dedi: Hocam gerek var mı o kadara ya? Genişletmek için tıkla... Memtest USB ile çalışıyor sanırım.