Anakarta ARGB LED neon takma

İsmail Kümur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba masama döşemek için ARGB neon LED şerit almak istiyorum " bknz " ve bu ürünü kasamın kontrolcüsüne şu ara kablo ile bağlamayı düşünüyorum ama anakartımın ARGB LED için desteklediği maksimum voltaj 5V diye geçiyor ama istediğim ürün 12v

1. Bu ürünü direk takıp çalıştırabilir miyim, çalıştırırsam anakarta zarar verir miyim (arada ARGB kontrolcü var kasadan bağımsız ve hayır kontrolcü 12v desteklemiyor oda 3v)

2. Bu ürünü 12v ile çalıştırmak için ne yapmalıyım nette birkaç yere bakınca şöyle kabaca çizilmiş 2 tane şema buldum burada yapılanı uygulayabilir miyim, uygulamaya gerek kalmadan PSU'dan 12v alabilir miyim?

3. ARGB neon LED şerit ile normal ARGB LED şerit arasında bir fark olur mu masamın dış taraflarına yapıştırmayı düşünüyorum

Dosya Ekleri

• Başlıksız 3.jpg
    Başlıksız 3.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran görüntüsü 2024-12-09 160705.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-09 160705.png
    137,6 KB · Görüntüleme: 18
Anakarta takarsan çalışır ama ışık gücü düşer. Masanın arkası için düz led alsan daha iyi olmaz mı ?
Bende seçemediğimden işte neon led düşündüm hem göze batmasın hem dengeli olsun diye

Anakarta tavsiye etmem. Molex ile güç kaynağına takma imkanı varsa o şekilde yapın. Gücü güç kaynağından alsın.
12v yi alabiliceğim şekilde molexden birşey yapmayı deneyebilirim

Merhaba masama döşemek için ARGB neon LED şerit almak istiyorum " bknz " ve bu ürünü kasamın kontrolcüsüne şu ara kablo ile bağlamayı düşünüyorum ama anakartımın ARGB LED için desteklediği maksimum voltaj 5V diye geçiyor ama istediğim ürün 12v

1. Bu ürünü direk takıp çalıştırabilir miyim, çalıştırırsam anakarta zarar verir miyim (arada ARGB kontrolcü var kasadan bağımsız ve hayır kontrolcü 12v desteklemiyor oda 3v)

2. Bu ürünü 12v ile çalıştırmak için ne yapmalıyım nette birkaç yere bakınca şöyle kabaca çizilmiş 2 tane şema buldum burada yapılanı uygulayabilir miyim, uygulamaya gerek kalmadan PSU'dan 12v alabilir miyim?

3. ARGB neon LED şerit ile normal ARGB LED şerit arasında bir fark olur mu masamın dış taraflarına yapıştırmayı düşünüyorum
Firmadan ürün içeriği hakkında bir video geldi burada ki power adaptörünün verdiği 12v'yi molexden nasıl alabilirim bir bilgisi olan var mıdır

Hocam buradaki ürün içeriğinin hepsini attığım linkte ki satıcıda gönderiyor konuyu tekrar okursan eğer anakart ile birlikte çalıştırmak istediğimi belirttim orada görebilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı