Anakarta çıplak elle dokunmak zarar verir mi?

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 10.970
Hocam sadece CPU fan, SYS fan ve ARGB pinlerine dokundum, sokete elimi sürmem, elim terli değildi zaten.
Bir de tornavida biraz yüzeye sürttü, ama iz vs. çıkmadı, M.2 Shield'i açarken tornavida kaydı.
Hiçbir şey olmaz. Vida noktalarında genel olarak fazla devre geçmiyor bende bazen anakart üstünde vida sökerken tornavida çok sert biçimde anakarta çarpıyor ama bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. Anakart üstünde ki bileşenlere falan çok sert değmedikçe hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Hiçbir şey olmaz. Vida noktalarında genel olarak fazla devre geçmiyor bende bazen anakart üstünde vida sökerken tornavida çok sert biçimde anakarta çarpıyor ama bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. Anakart üstünde ki bileşenlere falan çok sert değmedikçe hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Kutuyu rafa kaldırdım, bir daha elimi sürmeyeceğim zaten, bütün parçaları aldıktan sonra montajını yapacağım :D.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :).

@359107 sağ ol, hasta gibi değilim zaten, çok hafif atlatıyorum.

Ben kasayı temizlemek için ve anakartı çok merak ettiğim için bayağı bayağı her yerine dokunmuştum :D. Sıkıntı olmadı :).

Hocam RAM'leri takarken biraz zorlandım, parçalar yeni olduğu için midir?
Normal mi?

Hocam RAM'leri takarken biraz zorlandım, elim anakarta çarptı, RAM'leri takarken zorlanmam normal midir?
Parçalar yeni olduğu için mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı