UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #1 Anakartımın 24 pin güç kablosunu çekerken bir anda çıktı. Parmağım kanadı anakarta damladı. USB'lerin oraya. Silmeye çalıştım aka iki küçük devre arasında kurumuş olabilir. Bir sorun oluşturur mu?
Anakartımın 24 pin güç kablosunu çekerken bir anda çıktı. Parmağım kanadı anakarta damladı. USB'lerin oraya. Silmeye çalıştım aka iki küçük devre arasında kurumuş olabilir. Bir sorun oluşturur mu?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Kasım 2021 #11 siriius dedi: Termal macun iletken değil. Kan ise iletken bir maddedir. Genişletmek için tıkla... Bazı sıvı metal içeren macunlar iletken olabiliyorlar. UruxUs dedi: Nasıl temizlemeliyim? Ancak gözle görülür bir leke kalmamış. Genişletmek için tıkla... Deneyip görmekten başka çare yok gibi. Artı 0 Eksi
siriius dedi: Termal macun iletken değil. Kan ise iletken bir maddedir. Genişletmek için tıkla... Bazı sıvı metal içeren macunlar iletken olabiliyorlar. UruxUs dedi: Nasıl temizlemeliyim? Ancak gözle görülür bir leke kalmamış. Genişletmek için tıkla... Deneyip görmekten başka çare yok gibi.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #12 Dostum iyice temizlemeye bak biz göremedimiz için iyice temizle diyebiliriz resmini atabilir misin peki o kan damlayan yere. Artı 0 Eksi
Dostum iyice temizlemeye bak biz göremedimiz için iyice temizle diyebiliriz resmini atabilir misin peki o kan damlayan yere.
KS KS UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #13 Wroozlyr dedi: Dostum iyice temizlemeye bak biz göremedimiz için iyice temizle diyebiliriz resmini atabilir misin peki o kan damlayan yere. Genişletmek için tıkla... Nasıl temizlemeliyim? Kurumuş bir şeyi ıslaklık olmadan çıkaramam sanırım. Artı 0 Eksi
Wroozlyr dedi: Dostum iyice temizlemeye bak biz göremedimiz için iyice temizle diyebiliriz resmini atabilir misin peki o kan damlayan yere. Genişletmek için tıkla... Nasıl temizlemeliyim? Kurumuş bir şeyi ıslaklık olmadan çıkaramam sanırım.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #14 UruxUs dedi: Nasıl temizlemeliyim? Kurumuş bir şeyi ıslaklık olmadan çıkaramam sanırım. Genişletmek için tıkla... Kolanya ile temizleyebilirsin çok az kolanya damlat peçeteye sil. Artı 0 Eksi
UruxUs dedi: Nasıl temizlemeliyim? Kurumuş bir şeyi ıslaklık olmadan çıkaramam sanırım. Genişletmek için tıkla... Kolanya ile temizleyebilirsin çok az kolanya damlat peçeteye sil.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Kasım 2021 #15 Wroozlyr dedi: Kolanya ile temizleyebilirsin çok az kolanya damlat peçeteye sil. Genişletmek için tıkla... Sakın. Artı 0 Eksi
Wroozlyr dedi: Kolanya ile temizleyebilirsin çok az kolanya damlat peçeteye sil. Genişletmek için tıkla... Sakın.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.151 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #16 Devre spreyi ya da WD-40 sık. Artı 0 Eksi
KS KS UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #17 Wroozlyr dedi: Kolanya ile temizleyebilirsin çok az kolanya damlat peçeteye sil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Silmeden önceki resmi atıyorum. Gözle görülüyormuş yeni fark ettim. Artı 0 Eksi
Wroozlyr dedi: Kolanya ile temizleyebilirsin çok az kolanya damlat peçeteye sil. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Silmeden önceki resmi atıyorum. Gözle görülüyormuş yeni fark ettim.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.151 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #18 Wroozlyr dedi: Kolanya ile temizleyebilirsin çok az kolanya damlat peçeteye. Sil. Genişletmek için tıkla... Kolonya mahveder. Arkadaştan tecrübe konuşuyor. Artı 0 Eksi
Wroozlyr dedi: Kolanya ile temizleyebilirsin çok az kolanya damlat peçeteye. Sil. Genişletmek için tıkla... Kolonya mahveder. Arkadaştan tecrübe konuşuyor.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #19 Ee ortada bir şey gözükmüyor. Artı 0 Eksi
KS KS UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.404 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #20 Vio dedi: Kolonya mahveder. Arkadaştan tecrübe konuşuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman evde bulabileceğim ne ile silebilirim? Artı 0 Eksi
Vio dedi: Kolonya mahveder. Arkadaştan tecrübe konuşuyor. Genişletmek için tıkla... O zaman evde bulabileceğim ne ile silebilirim?