Çözüldü Anakartaki SSD'yi çıkarıp USB ile bağlanırsa iş görür mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tevtsgt

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
H410 TI 2
Bilgisayarım AiO bir bilgisayar. İçerisinde ekran kartı yok. Anakartta PCI-e olmadığından e-GPU ile ekran kartı takmak istiyorum. İnternette M.2 SSD girişine bir aparat yardımıyla takabileceğimi öğrendim. Ancak anakartta tek bir M.2 SSD girişi var. Ben de yine internetten araştırarak SSD kutularını keşfettim. Sizce bu kutular iş görür mü? Görürse de SSD'yi çıkartıp kutuya takınca işletim sistemine ve dosyalara bir şey olur mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Çıkarırsanız birşey olmaz. Ama öyle Boot eder mi bilemedim.

SATA portu falan yok mu laptopta? Dönüştürücü ile SATA yerine taksan daha iyi gibi.
Bilgisayar laptop değil. All in one. Kasası monitöre yapışık olan bilgisayarlardan.

Ve sanırım sata portu da yok. İçini henüz açıp bakamadım ama eğer varsa dediğiniz gibi daha mantıklı

Ve sanırım sata portu da yok. İçini henüz açıp bakamadım ama eğer varsa dediğiniz gibi daha mantıklı

Benim asıl sorum çıkartıp takarsam işletim sisteminde bir sorun olur mu.

Yanlışınız var hocam. Sabit bir depolama olmadan nasıl bilgisayar boot edecek veya nasıl kullanacaksınız ki? Bilgisayarın modelini söyleyin tam yardımcı olalım.
Yanlışım olabilir kabul ediyorum. Tam karar vermeden içini kurcalamayayım dedim. Anakartta M2 girişi olduğunu biliyorum. Depolama için de onu kullanıyordur diye düşündüm. Bilgisayar casper nirvana aio a500 a5h.1040-8e00f-v

Özelliklerinde sabit disk SSD diyor. Bu M2 girişini kullanmıyor mu demek oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı