Çözüldü Anakartaki SSD'yi çıkarıp USB ile bağlanırsa iş görür mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tevtsgt

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
H410 TI 2
Bilgisayarım AiO bir bilgisayar. İçerisinde ekran kartı yok. Anakartta PCI-e olmadığından e-GPU ile ekran kartı takmak istiyorum. İnternette M.2 SSD girişine bir aparat yardımıyla takabileceğimi öğrendim. Ancak anakartta tek bir M.2 SSD girişi var. Ben de yine internetten araştırarak SSD kutularını keşfettim. Sizce bu kutular iş görür mü? Görürse de SSD'yi çıkartıp kutuya takınca işletim sistemine ve dosyalara bir şey olur mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Evet. Küçük Wi-Fi adaptörlerinden alabilirsin daha sonrasında.
O da mantıklıymış

Yanlış bilgi vermek istemem ancak tek M.2 slotu olan cihazımdaki verileri kurtarmak için dışarıdan USB ile taktığım SSD'ye Windows kurmak istediğimde kurulum başlamıyordu.
Benim de merak ettiğim zaten içinde işletim sistemi varsa USB ile çalışır mı?

Peki son bir şey sormak istiyorum. Sabit disk dediğimiz şey tam olarak ne. EPEYin sitesinde sabit disk SSD demiş. Bu M2 girişinin kullanılmadığı anlamına mı gelir. 🙂

Son düzenleme:
O da mantıklıymış

Benim de merak ettiğim zaten içinde işletim sistemi varsa USB ile çalışır mı?

Peki son bir şey sormak istiyorum. Sabit disk dediğimiz şey tam olarak ne. EPEYin sitesinde sabit disk SSD demiş. Bu M.2 girişinin kullanılmadığı anlamına mı gelir? 🙂

O bahsettiği şey bütün SSD'leri içine alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı