Olmaz diskinizi formatlamadığınız sürece hiçbir veriniz silinmez.
Hocam anakartı çıkarırken diyor. Bios pilini çıkarırken demiyor ki.Yanlış bilgi. BIOS pilini çıkarırsa sıfırlanır BIOS ayarları.
Diski sıfırlamadığınız sürece demis arkadaş ama?Yanlış bilgi oluyor.Hocam anakartı çıkarırken diyor. Bios pilini çıkarırken demiyor ki.
Hocam bios pili anakartın üzerinde değil mi zaten? Kendin eğer onu çıkarırsan herşey sıfırlanır zaten. Komple olarak anakartı çıkarmak, sıfırlamaz ki bilgisayarı.Diski sıfırlamadığınız sürece demis arkadaş ama?Yanlış bilgi oluyor.
Hocam bilgisayarı sıfırlar demiyorum ki?Bios ayarlarını sıfırlar diyorum.Hocam bios pili anakartın üzerinde değil mi zaten? Kendin eğer onu çıkarırsan herşey sıfırlanır zaten. Komple olarak anakartı çıkarmak, sıfırlamaz ki bilgisayarı.
Anakartı 10 dakikalığına çıkaracağım, bu sürede ayarlarımın sıfırlanması vs. olur mu?
Hocam şimdi anakartı çıkartıyorum fakat 1 vida hiçbir şekilde dönmüyor napmalıyımCevabı kökten vereyim. İsterseniz bütün parçaları çıkartın tekrar toplayın bilgisayarın içindeki dosyalar, filmler müzikler oyunlar hiçbir şey gitmez. Anca bilgisayarı formatlarsanız yani flash yardımıyla bir programla formatlarsanız gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.