Anakartımda RGB giriş yok RGB kasa kullanabilir miyim?

Ersin Sali

Hectopat
Merhaba ben Corsair Spec Delta RGB alacağım ama anakartımda RGB giriş yok fanları kontrol etmek falan istemiyorum ve anakartımda sadece 1 tane SYS_FAN var eğer fan çoklayıcı alırsam ve oraya bütün fanları bağlarsam fanlar RGB olarak çalışır mı? Eğer olursa ben fanların rengini kontrol etmek istemiyorum fanlar sadece 1 renkmi yanıcak yoksa kasanın fotoğraflarında göründüğü gibi RGB olarakmı yanıcak?

Hocam muhtemelen kasa ile birlikte kontrolcü gelir. Kumanda ile kontrol edebilirsiniz. Anakart üzerinden yazımla maalesef kontrol edemezsiniz.

SYS_FAN girişi sadece fana güç vermek için kullanılıyor. Yani oradan fanın rengini kontrol edemezsiniz.

Ayrıca kasa ile birlikte kontrolcü geliyor. Anakartınızda RGB çıkışı olmasa bile fanları RGB olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz tamamen kapatabilirsiniz.

Hocam muhtemelen kasa ile birlikte kontrolcü gelir. Kumanda ile kontrol edebilirsiniz. Anakart üzerinden yazımla maalesef kontrol edemezsiniz.

Zaten kontrol etmek istemiyorum renklerini benim kontrolum dışında fanları bağlayınca RGB olarak çalışır mı?
Kullanabilirsiniz. Benim de yok anakartımda RGB özelliği ama kasam RGB olduğu için sıkıntı çıkmıyor.

Fanları anakarta mı bağladın yoksa güç kaynağına mı?
SYS_FAN girişi sadece fana güç vermek için kullanılıyor. Yani oradan fanın rengini kontrol edemezsiniz.

Ayrıca kasa ile birlikte kontrolcü geliyor. Anakartınızda RGB çıkışı olmasa bile fanları RGB olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz tamamen kapatabilirsiniz.

Ben Yunanistan'da yaşıyorum burada kontrolcü göndermiyorlar ben anakart üzerinden fan çoklayıcı ile bağlasam fanlar çalışır fakat RGB çalışıyor mu?

Merhaba ben Corsair Spec Delta RGB alacağım ama anakartımda RGB giriş yok fanları kontrol etmek falan istemiyorum ve anakartımda sadece 1 tane SYS_FAN var eğer fan çoklayıcı alırsam ve oraya bütün fanları bağlarsam fanlar RGB olarak çalışır mı? Eğer olursa ben fanların rengini kontrol etmek istemiyorum fanlar sadece 1 renkmi yanıcak yoksa kasanın fotoğraflarında göründüğü gibi RGB olarakmı yanıcak?
Aynı kasa bende var kontrolcü ile kullanıyorum

Dosya Ekleri

• 20200814_095127.jpg
    20200814_095127.jpg
    649,3 KB · Görüntüleme: 134
Kontrolcüyü çıkarınca RGB olarak çalışıyor mu? Yani bildigim kadariyla kontrolcu sadece fanlarin rengini degistirmek için ise yariyor o yuzden onu cikarinca fanlar kendilerine verilmis renklerde RGB olarak yanmaz mı?
Bilmiyorum büyük ihtimalle yanar ama rengini ayarlayamazsın sabit renk kullanırsın bende kontrolcünün yerini bilmeden önce beyaz renk yanıyordu sadece bide genelde kontrolcü oluyor kasanın içinde

Hocam daha sonra kontrolcü alabilirsiniz. Kumanda ile kontrol edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı