Çözüldü Anakartımı nasıl öğrenebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Aldığım sistemin anakartını bilmiyorum. Evkur'dan aldım sistemi. Chipseti B450M. Tek bilgim bu kadar. Bir de eğer yanlış hatırlamıyorsam anakartın bir yerinde Foxconn yazıyordu. Sizce ne olabilir bu anakart?

Çözüm
CPU-Z programından öğrenebilirsin.

Anakart dışında diğer donanımları da öğrenebilirsin.
Hocam yanılmıyorsam, Vatan Bilgisayar taksit ile alışveriş yapınca KDV kesmiyordu.

Onun dışında vakit sıkıntınız yoksa parçaları ayrı ayrı alın, çok daha ucuza gelmiş olur.
KDV alıyo da vade farkı almıyo. Arkadaşın evkuru tercih etme sebebi de kart bilgisi istemeden (yani herhangi bir 8bin liralık kredi kartı çıkartmadan) bilgisayar sahibi olabilmesi.

Onların hepsinin markasını biliyorum hocam. Ram Crucial Ballistix 3000 Mhz, Ekran kartı Gigabyte RX 580 8GB GDDR5, PSU Frisby 600W (2 yıl sonra değiştireceğim)
KDV alıyo da vade farkı almıyo. Arkadaşın evkuru tercih etme sebebi de kart bilgisi istemeden (yani herhangi bir 8bin liralık kredi kartı çıkartmadan) bilgisayar sahibi olabilmesi.
Aynen bu. Yoksa böyle bir markadan asla alışveriş yapmazdım.

Ben zaten böyle bir yerden alışveriş yapmazdım. Şuan çok ama çok ihtiyacım olduğu için ve nakit sıkıntısı çektiğim için bu sistemi aldım. 5K bütçem olsaydı GTX1660Ti sistem alabiliyordum. Pollux 3T-10'un modifiye edilmiş versiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…