Anakartımın yapısını nasıl öğrenirim?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar;
Benim küçük kasalı bir bilgisayarım var. Monitör olmadığından da açamıyorum. Anakartımın yapısını merak ettim bunu nasıl anlayabilirim. Yaza doğru bu kasanın içine bir sistem oluşturmak istiyorum. O na göre şimdiden fiyatları bir takip edeyim dedim.
Micro ATX ile
Mini ITX arasında gidip geliyorum bunun bir cm ölçüsünü bilen varsa, burada belirtirse çok memnun olurum.

[TBODY] [/TBODY]

Merhabalar;
Benim küçük kasalı bir bilgisayarım var. Monitör olmadığından da açamıyorum. Anakartımın yapısını merak ettim bunu nasıl anlayabilirim. Yaza doğru bu kasanın içine bir sistem oluşturmak istiyorum. O na göre şimdiden fiyatları bir takip edeyim dedim.
Micro ATX ile
Mini ITX arasında gidip geliyorum bunun bir cm ölçüsünü bilen varsa, burada belirtirse çok memnun olurum.

[TBODY] [/TBODY]
Kasa'nın fotoğrafını atabilirmisin?

Anakart modelini Google dan aratarak anakartınızın ölçülerini öğrenebilirsiniz.

Benimde aklıma geldi ancak silik yazıları. Pek okunması mümkündeğil.

Buradan ATX normlarına bakabilirsiniz. Ölçülerine kadar yazmaktadır.

ATX-Format – Wikipedia

@SemihUluca sağolun cetvelle ölçtüm 24x24cm kare bir karttı. Ölçülere baktım micro-atx miş. ona göre anakart alıcam artık.

Anakart kutusunun arkasında nerenin ne olduğunun yazması lazım.

:D Pc 2006 yılında alınmış bir set bilgisayar dolayısıyla anakartın kutusu yok. yinede yazdığın için sağol.

-Artık güzel bir micro-ATX anakart bakıcam... Bu anakart tipine ekran kartı takabilir miyim sizce uygun olur mu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı