Anakartın Çok Isınması

Daha fazla  
Bilgisayarımı bugün açtığımda fark ettim. PC boşta iken bile hiç bir şey çalıştırmadan hep bu sıcaklıkta kalıyor anakart yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor.Servise götürmeli miyim? Bir kaç gündür oyunlarda da droplar fps düşüşleri yaşıyorum sebebi bu olabilir mi?

sıcaklık.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın garantiye götürmeyi planlıyorum VATAN bilgisayara inşallah çözüm bulurlar.O yüzden bilgisayarı pek açmıyorum şu aralar.Oyunlarda da drop yaşamamın sebebi belki de budur bir kaç gündür böyle önceden olmuyordu zaten.

Anakart neden o kadar yüksek derecede gözüküyor peki sebebini anlamadım.Bu programda az gözüküyor.Birde ben bilgisayarı toplayalı 2015'in temmuz ya da ağustosun da aldım.Önceden yaşamadığım dropları yaşıyorum.Mesela GTA 5'de fps düşüşü veya drop olmazdı şimdi oluyor 60 80 fps arasında oynardım bazen 90 olduğuda oluyordur.İsterseniz sistem özelliklerini atabilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı