Bayram1
Megapat
Daha fazla
Aynen senin daha 1 seneyse sıkıntı.
Ama benim şu an sıkıntısız çalışıyorlar. Tek sorun başlarken CPU VGA Boot ışıklarının yanması ama bilgisayar açılınca sönüyorlar. RAM olarak da bir tanesi bir slotta çalışmıyor ama başka slotta çalışıyor. RAM'lerin slotları değiştirdiğimden beri VRAM ışığı hiç yanmadı. Forumda konu açtım hala cevap bekliyorum. Bakalım sorun neredeymiş göreceğiz. Umarım önemli bir şey değildir.
Hocam senin kaç senelik bilgisayar? Benim daha 1 sene oldu.Benim de bazen sürekli reset atıyor bazen de 1 ay sıkıntısız çalışıyor.
ram ler dualkit miHocam senin kaç senelik bilgisayar? Benim daha 1 sene oldu.
RAM'ler dualkit mi?
Büyük ihtimalle RAM'de sıkıntı var.
Hocam senin kaç senelik bilgisayar? Benim daha 1 sene oldu.
RAM'ler dualkit mi?
Büyük ihtimalle RAM'de sıkıntı var.
Benim de başıma gelmişti anakartım dualkit di RAM'ler de birbirinden farklı modeldi anakartım RAM'in tekini desteklemiyormuş bende gidip destekleyen bir dualkit RAM almıştım sorunum çözülmüştü umarım sorunu çözersin.
Bildiğim kadarıyla sistem açılırken tanıma yapıyor sönüyorsa problem yok diye birkaç yerde okumuştum bende de var aynısı net bilgi edinmeye çalışıyorum.Ben BIOS sıfırladıktan sonra bilgisayar DRAM ışı yanıp görüntü gelmemişti ve dediğiniz gibi slotları değiştirince görüntü geldi. Şimdi bilgisayar başlarken CPU DRAM Boot ışığı yanıyor sonradan bilgisayar açılıyor. İşlemci ve RAM overclocklu kullanıyorum. Prime95 testlerine bile soktum. Şimdi parçalarda herhangi bir sorun var mı?
Aynısı bende de oldu, geçen açtım pcyi cpu ve dram yandı ekrana görüntü gelmedi kapatıp açtım şimdi sırasıyla önce cpu sonra dram yanıyor ama açılıyor sorunsuz, kapatırken de sadece dram yanıp kapanıyor anlamadım.Bildiğim kadarıyla sistem açılırken tanıma yapıyor sönüyorsa problem yok diye birkaç yerde okumuştum bende de var aynısı net bilgi edinmeye çalışıyorum.
Bildiğim kadarıyla sistem açılırken tanıma yapıyor sönüyorsa problem yok diye birkaç yerde okumuştum bende de var aynısı net bilgi edinmeye çalışıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.