Anakartın Ethernet aygıtı görünmüyor

Taha.dll

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi bir anakart aldım 2. el anakart aldım ve Ethernet portunun çalışmadığını söylemişti normalde çalışmayan Ethernet portunun aygıt yöneticisinde gözükmesi lazım diye biliyorum veya çalıştırmak için bir yöntemi var mı? Anakartım B450M S2H.

Başlıkta da belirttiğim gibi bir anakart aldım 2. el anakart aldım ve Ethernet portunun çalışmadığını söylemişti normalde çalışmayan Ethernet portunun aygıt yöneticisinde gözükmesi lazım diye biliyorum veya çalıştırmak için bir yöntemi var mı? Anakartım B450M S2H.

BIOS'tan network adapter kısmı disable edilmiş olabilir kontrol edip enable yapın.

Dosya Ekleri

• IMG_20220924_093750.jpg
    IMG_20220924_093750.jpg
    177,3 KB · Görüntüleme: 39
Anakarta BIOS güncellemesi yapın yine çalışmazsa gerçekten arızalı olabilir.

Maalesef son sürüm şu anda sanırım eski sahibi yanlış BIOS güncellemesi yapmış gibime geliyor mesela bazı BIOS'larda güncellemeden önce farklı bir sürüme güncellememizi söylüyor anakartı ilk çalıştırdığımda en yeni sürümlerden birindeydi bence sorun o olabilir.

Maalesef son sürüm şu anda sanırım eski sahibi yanlış BIOS güncellemesi yapmış gibime geliyor mesela bazı BIOS'larda güncellemeden önce farklı bir sürüme güncellememizi söylüyor anakartı ilk çalıştırdığımda en yeni sürümlerden birindeydi bence sorun o olabilir.

Gigabyte anakartlarda bu durum var ama ara sürüm olmadan bir üst sürümü yükler mi bilemiyorum hiç bu şekilde bir duruma denk gelmedim.

BIOS düşürmeyi deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı