Anakartın jak çıkışının çalışmaması

Huha57

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartımda HDMI çıkışı var ancak monitörümde sadece DVI ve VGA var. Alırken site HDMI var diyordu, kazık yedik ama yapacak bir şey yok. O yüzden şu an DVI to VGA cihazı ile görüntü alıyorum ki bu cihazda ses aktarımı özelliği de var. Monitörümde hoparlör olmamasına rağmen sadece bunu bulabildim. Sorun da burada başlıyor ki bundan önce HDMI to VGA kullanıyordum, hiçbir sorunum yoktu. O bozulup da ben bu aparatı aldıktan sonra hoparlör ve kulaklık girişlerinde ses gelmeme ve sadece cızırtı gelmeye başladı. Önce sesler birbirini mi karıştırıyor da cızırtı oluyor diye düşündüm fakat aparatı çıkardıktan sonra da kulaklıkta ve hoparlörde cızırtı devam etti. O yüzden anakartta hata olduğunu düşünmeye başladım. Sizce sorun ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce sürücüyü kurduğunuzdan emin olun.
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses üzerinden kulaklığınızı varsayılan cihaz yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı