Anakartın PIN'i yamuldu

Paint ile yamuk pini daire içine al öyle bakalım. Belli bile olmuyor aslında. Ben zamanında kökünden pini kırmıştım düzelteyim derken komple bir pini kökünden koparttım. Büyüteç yardımıyla ince bir tel parçasını aynı uzunlukta kesip kopan pinin yönünde içine soktum. Bu şekilde 2 yıldır kullanıyorum sorun oluşturmadı, üstelik hız aşırtmalı olarak :)

Paint ile yamuk PIN'i daire içine al öyle bakalım. Belli bile olmuyor aslında. Ben zamanında kökünden PIN'i kırmıştım düzelteyim derken komple bir PIN'i kökünden koparttım. Büyüteç yardımıyla ince bir tel parçasını aynı uzunlukta kesip kopan pinin yönünde içine soktum. Bu şekilde 2 yıldır kullanıyorum sorun oluşturmadı, üstelik hız aşırtmalı olarak :)

Sen nasıl bir şeysin aw fakirlikten falan mı bune la kanka benimkinde cok az sorun vardi bilgisayar işleriyle uğraşıyorum zaten bölümüm bilgisayar ve yazilim ama yine götüreceğim garantisi var tamamen bozmak yerine göstereceğim yarın.

Sen nasıl bir şeysin aw fakirlikten falan mı bune la kanka benimkinde cok az sorun vardi bilgisayar işleriyle uğraşıyorum zaten bölümüm bilgisayar ve yazilim ama yine götüreceğim garantisi var tamamen bozmak yerine göstereceğim yarın.
Boza boza öğrenirsin kanka ben çok elektronik eşya bozdum ama tecrübe kazanıp nasıl onarmam gerektiğini öğrendim :) İlgiliysen hallediyorsun.

Bişey diyemem o zaman kanka ama şöyle bir durum var. Pin yamukken çok zorladım bilgisayarı açmak için, siyah ekranda kalıyordu açılmıyordu. CPU ışığı yanıp arızayı söylüyordu bendekinde. Herhangi başka bişey olmadı başka parçaya falan. Çıkarıp kontrol ettiğimde pinin yamulduğunu gördüm elimle düzelteyim derken elimde kaldı :) Uygun ölçüde başka teli sıkıştırıp denedim sorunsuz çalıştı. Ben riske girdim çünkü elimde başka eski bir anakart daha vardı, olmazsa onla devam ederim diye. Sen yine de yamuk olduğunu söylediğin pini bir paintle işaretle de bakayım

Bir şey diyemem o zaman kanka ama şöyle bir durum var. Pin yamukken çok zorladım bilgisayarı açmak için, siyah ekranda kalıyordu açılmıyordu. CPU ışığı yanıp arızayı söylüyordu bendekinde. Herhangi başka bir şey olmadı başka parçaya falan. Çıkarıp kontrol ettiğimde pinin yamulduğunu gördüm elimle düzelteyim derken elimde kaldı :) uygun ölçüde başka teli sıkıştırıp denedim sorunsuz çalıştı. Ben riske girdim çünkü elimde başka eski bir anakart daha vardı, olmazsa onunla devam ederim diye. Sen yine de yamuk olduğunu söylediğin PIN'i bir paintle işaretle de bakayım.

Şimdi anakarti kaldırdım bir de şu an PC falan yok işlemci yok şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı